Derfor skifter ungt baby-datingsite navn

Derfor skifter ungt baby-datingsite navn

babyklar-nu-skifter-navn-til-love-and-kidsSitet er kun lidt over et halvt år gammelt, og nu skifter det navn.

 

Babyklar.nu var nemlig ikke det rette navn for et datingsite, der henvender sig til skrukke singler, som drømmer om at finde en partner at få børn med, har Emmanuel Limal, der er manden bag sitet, indset. Derfor er navnet nu Loveandkids.dk, og det er der flere grunde til.

 

[adrotate block=”1″]

 

“Jeg ønsker at understrege, at det handler om kærlighed først, selvom det andet ikke er til at komme udenom, og desuden kan jeg bedre lide ordet “kids”. Der er lidt mere langsigtet og sjovt end “baby”,” forklarer Emmanuel Limal.

 

Desuden gør ordene “love” og “kids” sig godt i udlandet, og det er ord, de fleste kan forstå, selv om de ikke er så gode til engelsk, mener han. Og det er nødvendigt, at sitet har et internationalt navn, for snart sker der ting og sager.

 

“Vi arbejder på at lancere siden i UK til foråret, så snart vi er klar med mobile apps, og senere også i Sverige og Norge,” fortæller han.

 

Samtidig med at datingsitet har fået nyt navn, er der også kommet et nyt og ifølge Emmanuel Limal mere brugervenligt design. Han er glad for både navneskiftet og det nye udseende.

 

“Nogle – især kvinder – følte sig provokeret af det første navn, fordi de tog det meget bogstaveligt, fordi det hed “.nu” til sidst. Mange så ikke den humor, vi andre så i det. Det måtte vi respektere. Generelt siger alle, at “love and kids” opleves som en åbning til noget større, og det er det, vores side handler om. Så jeg er glad for, at vi har skiftet navn så hurtigt,” siger han.

 

Klik her og besøg Loveandkids.dk, og se det nye design.

 

Læs også: To nye datingsider til de skrukke

Læs også: Ny kæmpeguide til dating og singleliv

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou