Et godt singleliv kræver mod

Et godt singleliv kræver mod

Det kan være virkelig fedt at være single, men det kræver en indsats og mod at komme i gang med det søde singleliv.

 

Det oplever psykolog Mette Holm i hvert fald, når hun møder singler i sin klinik, hvilket hun gør en del. Mange af dem har ondt af sig selv og føler ikke, de er noget værd, fordi de ikke har en kæreste. De tumler med kærligheden, og mange af dem føler, at omverdenen ser skævt til dem, fordi de er alene.

 

[adrotate block=”1″]

 

Derfor vil Mette Holm starte en bevægelse og et fællesskab, der har til formål at få flere til at forstå, at det kan være befriende fedt at være single. Og få flere til at komme ud og møde andre singler. Til det har hun oprettet Facebook-siden “Sweet Single”, hvor hun kommer med kærlige opsange og gode råd til det gode singleliv.

 

“Det hjælper jo ikke noget at sidde hjemme i sofaen hver weekend, fordi du ikke har en kæreste. Du bliver nødt til at tage skridtet og komme ud og møde nogle nye mennesker. Der er masser af andre singler, der gerne vil møde dig,” fortæller Mette Holm, der selv har oplevet, at være nedtrykt over sin status som single.

 

Blev selv single

Efter 13 års ægteskab blev hun for et års tid siden single og oplevede, at hun begyndte at trække sig fra sociale arrangementer, fordi hun blev påvirket af andres spørgsmål og holdninger.

 

“Folk synes, det er ok at spørge, om man ikke snart skal finde en kæreste, når man er single, og det kan være med til at få singler til at føle sig forkerte, fordi det er en kulturel norm, at det normale er at have en kæreste eller en ægtefælle,” siger 40-årige Mette Holm, der også er mor til to børn.

 

Hun begyndte derfor at sige til sig selv, at der absolut ikke var noget i vejen med at være single, og hun begyndte at gå mere ud, flirte og generelt nyde den store frihed, det også er at være single. Og lige pludselig – efter otte måneder som single – dukkede drømmemanden op, uden at hun overhovedet var på udkig efter en kæreste.

 

“Jeg synes, det handler om at være sig selv bekendt. Hvis du går og føler dig forkert, kan andre mærke det, og du virker ikke nær så tiltrækkende, som hvis du bare har det godt med dig selv og generelt nyder livet. Drop analyserne af alt det negative, for negativitet avler negativitet,” mener Mette Holm.

 

Singler skal være mere modige

Både som psykolog og som tidligere single ved Mette Holm, at det kan være svært at tage alene af sted til arrangementer – eksempelvis singlefester eller andre single-arangementer.

 

“Men det er bare nødvendigt at komme af sted, for der sker ikke noget af sig selv. Du er allerede godt på vej mod en succes-oplevelse bare ved at tage af sted, ” mener Mette Holm.

 

Her på SingleSpot.dk er vi helt utroligt enige med Mette Holm, og vi har derfor spurgt hende, om hun vil skrive nogle blogindlæg for os, om hvordan du kan få et bedre singleliv, og det har hun heldigvis sagt ja til, så fremover kan du få gode tips til at forbedre dit singleliv af Mette Holm her på SingleSpot.dk.

 

Du finder “Sweet Single” her.

 

Læs også: Her finder du andre singler at følges med

Læs også: Ny kæmpeguide til dating og singleliv

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou