Gratis valentins-dating til alle singler

Gratis valentins-dating til alle singler

dating-på-valentinsdagMangler du noget at lave på valentinsdag, kan du bruge tiden på at date online – helt gratis endda.

 

For Dating.dk inviterer i anledning af valentinsdag fredag 14. februar 2014 alle singler til et døgn med gratis dating.

 

[adrotate block=”1″]

 

For en undersøgelse som datingsiden har lavet blandt 2000 af sine medlemmer viste, at over halvdelen ikke glæder sig til valentinsdag, fordi de ikke har nogen at fejre den med, mens 20 procent mener, at det er en amerikansk tradition, som ikke bør fejres i Danmark.

 

“Det er ærgerligt, at så mange singler ikke har nogen at fejre Valentinsdag med. Det vil vi gerne lave om på. Derfor giver vi gratis adgang i 24 timer til alle Dating.dks funktioner hele 14. februar for både nye og gamle profiler. Det kan forhåbentlig bidrage til at gøre dagen lidt mere romantisk for nogen,” fortæller Dating.dks direktør Peter Sønderby.

 

Hvis du ikke gider at date online, men helst bare vil være derhjemme, har du sikkert brug for lidt underholdning, og på det punkt er filmstreaming-tjenesten Netflix jo uovertruffen. Til valentinsdag har tjenesten også masser af romantiske film at vælge imellem. Du kan få lidt inspiration til en singleaften i romantikkens tegn her i hvert fald.

 

Læs også: Dit profilbillede er vigtigere end nogensinde

Læs også: Suspekt dating-fabrik indtager Danmark

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou