Medlems-flugt fra stort dansk datingsite

Medlems-flugt fra stort dansk datingsite

medlemmer-flygter-fra-datingsiteEn stor dansk datingside mister mindst 60 medlemmer hver dag, og de er ikke engang kede af det.

 

For medlemmerne forlader nemlig sitet af en helt specielt grund: De har fundet kærligheden. Single.dk har netop lanceret en helt ny reklamefilm, hvor det fremgår, at 60 medlemmer hver dag forlader siden, fordi de har fundet kærligheden.

 

[adrotate block=”1″]

 

Måske kan du huske, da Dating.dk for et par år siden var ude med et lignende budskab, der lød: “Hvert fjerde forhold starter her”? Dengang fik de Forbrugerombudsmanden på nakken, fordi de ikke kunne dokumentere, at påstanden var rigtig. Men samme fejl har Single.dk ikke begået, mener en af ejerne.

 

“Når folk sletter deres profil, har vi er lille spørgeskema, der klarlægger, hvorfor folk forlader siden. En af valgmulighederne er specifikt, at man ønsker at slette sin profil, fordi man har fundet sin kæreste hos os. Der er der i gennemsnit 60 om dagen, der har gjort det seneste halve år,” fortæller Jonas Cronfeld, der er medejer af Single.dk.

 

Største datingsite på Facebook

Jonas Cronfeld er da heller ikke ked af, at medlemmerne “flygter” fra sitet, når det er på den baggrund, og i øvrigt oplyser han, at der kommer flere nye medlemmer til sitet, end de hver dag mister til kærligheden.

 

Single.dk skiftede for noget tid siden navn fra Netdate.dk til det nuværende navn og er delvist ejet af Freeway-koncernen, som også ejer Dating.dk. Og på i hvert fald ét punkt har lillebror overhalet storebror. Single.dk har næsten 20.000 fans på Facebook, mens Dating.dk har knap 4.000.

 

Du kan se Single.dks nye reklame her:

 

Besøg Single.dk her.

 

Læs også: Lærere går dating-amok under lockout

Læs også: Dating som da far var dreng

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou