Nu er der tre “sikre” datingsider

Nu er der tre “sikre” datingsider

Sikre datingsider.Kun tre ud af Danmarks utrolig mange datingsider kan du officielt stole på.

 

PartnerMedNiveau.dk er netop blevet e-mærket og er det tredje i rækken af i alt tre sites på listen over datingsider, der har e-mærket. E-mærket gives til netbutikker mm., der bl.a. overholder dansk lovgivning om sikker nethandel og den slags.

 

 

De andre datingsider, der har et e-mærke, er Love.dk og LoveAndKids.dk, der har haft mærket stort set fra siden gik i luften for et års tid siden.

 

Det er datingsiderne selv, der skal søge om at blive e-mærket, og det er derfor svært at sige, om det lave antal datingsider med e-mærket skyldes, at siderne ikke lever op til kravene, eller om de bare ikke har ansøgt om at få mærket.

 

Da jeg senest skrev om e-mærkede datingsider, oplyste direktøren for e-mærket, at de generelt ikke har fået særlig mange henvendelser fra medlemssider og datingsider om at blive e-mærket.

 

Du kan se mere om, hvad e-mærket er i denne video:

 

 

Læs også: Kun én datingside har “sikker e-handel”-mærke

Læs også: Suspekt dating-fabrik indtager Danmark

 

Share this:

About the Author

Pia Loulou DamsgaardIndehaver og stifter af SingleSpot.dk samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

View all posts by Pia Loulou Damsgaard