Nu er der tre “sikre” datingsider

Nu er der tre “sikre” datingsider

Sikre datingsider.Kun tre ud af Danmarks utrolig mange datingsider kan du officielt stole på.

 

PartnerMedNiveau.dk er netop blevet e-mærket og er det tredje i rækken af i alt tre sites på listen over datingsider, der har e-mærket. E-mærket gives til netbutikker mm., der bl.a. overholder dansk lovgivning om sikker nethandel og den slags.

 

[adrotate block=”1″]

 

De andre datingsider, der har et e-mærke, er Love.dk og LoveAndKids.dk, der har haft mærket stort set fra siden gik i luften for et års tid siden.

 

Det er datingsiderne selv, der skal søge om at blive e-mærket, og det er derfor svært at sige, om det lave antal datingsider med e-mærket skyldes, at siderne ikke lever op til kravene, eller om de bare ikke har ansøgt om at få mærket.

 

Da jeg senest skrev om e-mærkede datingsider, oplyste direktøren for e-mærket, at de generelt ikke har fået særlig mange henvendelser fra medlemssider og datingsider om at blive e-mærket.

 

Du kan se mere om, hvad e-mærket er i denne video:

 

 

Læs også: Kun én datingside har “sikker e-handel”-mærke

Læs også: Suspekt dating-fabrik indtager Danmark

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou