Nu kan du igen speeddate i Aarhus

Nu kan du igen speeddate i Aarhus

Speeddating og running dinner i Aarhus.Speeddating har længe været forbeholdt københavnerne, men nu kan du snart speeddate i Aarhus igen.

 

Det er nemlig efterhånden lang tid siden, det har været muligt at speeddate i Aarhus, og det vil seeqone.com gøre noget ved. Firmaet har i lidt over et år tilbudt både speeddating, running dinner og andre events for singler i København, og nu kommer turen altså til Aarhus.

 

Running dinner i Aarhus

Det første arrangement er running dinner lørdag 8. marts 2014, hvor du bliver sat sammen med en jævnaldrende single af det modsatte køn, som du skal følges med rundt i byen til andre sammensatte single-par. Sammen med din single-makker skal du forberede enten forret, hovedret eller dessert, som I skal spise sammen med de andre par.

 

Når I er færdige med at spise, går turen til Waxies, hvor der er reserveret plads på 1. sal, så I allesammen kan sidde sammen og lære hinanden bedre at kende, mens I fester – og måske flirter – videre.

 

►►Læs mere om running dinner og speeddating i Aarhus her.

 

Speeddating i Aarhus

Torsdag 13. marts 2014 holdes det første speeddating-arrangement, hvor du dater op til 15 potentielle partnere i fem minutter ad gangen. Hver gang du har afsluttet en date, markerer du på din seddel, om det er en, du har lyst til at se igen. Hvis interessen er gengældt, får I tilsendt hinandens kontakt-oplysninger, og så er det op til jer selv at finde ud af, hvad der skal ske.

 

Når I er færdige med at speeddate, er der mulighed for at blive på Waxies, hvor arrangementet foregår, og sidde og snakke sammen over en drink, en øl eller en vand. Indtil videre er der speeddating i Aarhus hver anden torsdag i hver måned frem til sommerferien: 13. marts, 10. april, 8. maj og 5. juni.

 

Running dinner finder sted på følgende lørdage: 8. marts, 26. april, 24. maj og 14. juni.

 

Læs mere om running dinner og speeddating i Aarhus her.

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou

4 Comments

 1. Lene Hagen
  Lene Hagen08-23-2014

  Hejsa.
  Hvornår er der events igen? Synes, det er svært at finde noget :-/.
  Kh. Lene

 2. Annie Cramer
  Annie Cramer09-23-2014

  Hej Singlespot.

  Afholder I kun speeddating arrangementer for de 20 til 48 årige?
  Den aldersgrupper har måske flere valgmuligheder for at finde potentielle partnere andre steder.

  Vi er et par grupper på Facebook, med flere tusinde medlemmer, som er 45+ år. Flest i aldersgruppen 45 til 60 år.

  Rigtigt mange efterspørger speeddating, men der er jo ingen arrangementer.

  Kunne det ikke være en opgave for jer, både i Jylland og på Sjælland?

  Venlig hilsen
  Annie Cramer

 3. Vipse
  Vipse01-06-2015

  Hej
  Også jeg vil gerne slå et slag for 45+ I århus , hvis vi er flere der gør opmærksom på at vi også er en gruppe der stadig gerne vil mødes med en dater 🙂 jeg er klar .
  Hilsen Vipse Gadeberg

 4. Pia Damsgaard Bach
  Pia Damsgaard Bach01-06-2015

  Hej Vipse
  Jeg ved, at der er blevet prøvet med den aldersgruppe, men det har været rigtig svært at finde mænd, der vil deltage, men prøv at skrive direkte til http://www.seeqone.com, der holder arrangementerne i Aarhus. Måske de har lyst til at prøve igen 🙂
  Kh
  Pia – SingleSpot.dk