Reality-kendisser sælger dates på nettet

Reality-kendisser sælger dates på nettet

Kendisser sælges datesLige for tiden har du gode muligheder for at komme på date med en kendis. Men det koster…

 

For en god del af Danmarks reality-stjerner og andre kendisser støtter netop nu projektet Superinvestor2014 til fordel for kræftramte børn, hvor de bl.a. udlodder dates med dem selv til højestbydende.

 

[adrotate block=”1″]

 

Bl.a. kan du komme på date med deltids-brandmanden Claus, der er kendt fra tv-progammet “Singleliv”, og som i sin “salgstekst” beskriver sig selv som kærlig, ærlig og ansvarsfuld. Han kan især godt kan lide piger med langt hår og flotte øjne, men alle typer er naturligvis velkomne til at byde.

 

Vinder du auktionen, skal du spise middag med Claus i hans hjem i Ølgod i Midtjylland. Pt. er der 29 bud på en date med Claus, og indtil videre har tre ivrige bejlere presset prisen op på 390 kr.

 

Du kan også vinde en middag med Pernille Nygaard fra “Paradise Hotel”, “Divaer i junglen” og netop nu DR3s serie “Selvoptaget”.

 

Kunne du tænke dig at møde en vaskeægte Playboy-model, er der også mulighed for det. Barbara Zatler, der har været model i diverse mandeblade, har doneret en middag og “en hyggelig aften, hvor samtalen kan omhandle stort set, hvad dit hjerte må begære, intet emne er for lille eller for stort!”.

 

Læs mere om indsamlings-projektet Superinvestor2014.dk, og se, hvordan du kan komme på date med en kendis eller byde på nogle af de andre oplevelser eller ting, som danske kendisser har doneret for at hjælpe kræftramte børn.

 

Læs også: Medlemsflugt fra stort dansk datingsite

Læs også: Danske mænd frygter ofline-dating

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou