5 freaky-funny datingshows på TV

5 freaky-funny datingshows på TV

Dating på tv er som regel en temmelig pinagtig affære, og så er vi endda heldige her i Danmark.

 

Jeg har netop skrevet en kommentar, som er blevet bragt i avisen Information om, hvorfor danske datingshows altid udstiller singler som nogle sølle stakler, der vil gøre alt for at finde en kæreste og slippe for at være singler. Du kan læse kommentaren her: De stakkels sølle singler på tv.

 

I den forbindelse kiggede jeg lidt nærmere på, hvilke datingshows der egentlig findes. Og selv om langt de fleste danske single-programmer er temmelig lamme, er de dog ret harmløse i forhold til, hvad de udsætter singler for i udlandet. En lille tur rundt på internettet gav et ret stort udvalg af temmelig grin- og pinagtige tv-programmer om singler, der gerne vil finde en kæreste. Her får du fem af de værste:

 

1. “I Wanna Marry Harry” – På date med en falsk prins

Dette show har vist ikke haft premiere på tv endnu, men det er allerede ret omdiskuteret. “I Wanna Marry Harry” handler om 12 amerikanske kvinder, der bliver indkvarteret på et britisk gods, hvor de møder en mand, som de får at vide er Prins Harry. De skal derefter bruge tid sammen med ham på forskellige måder for at se, om de bliver den udvalgte, der får mulighed for at gifte sig med ham til sidst. Se selv traileren til det temmelig sære show her:

 

2. The Littlest Groom – Dværgdating for åben skærm

Datingshowet “The Littlest Groom” handler om en single-dværg på udkig efter kærligheden. For at hjælpe ham med at finde den, har tv-selskabet Fox fundet en stor gruppe kvinder – både høje og ikke så høje – som dværgen skal bo sammen med i et stort hus og date på skift.

 

3. More to Love – Tykke mennesker på jagt efter kærlighed

De tykke har også haft deres eget datingprogram. Konceptet er det samme som i mange andre datingprogrammer: En mand dater en masse kvinder og skal til sidst finde sin drømmekvinde. I dette program er alle deltagerne bare overvægtige. Virkelig opfindsomt!

 

4. The Pickup Artist – tabere på scoretogt

“The Pickup Artist” er et datingprogram, hvor en sært-udseende mand, som ikke ligefrem selv ligner en, der kan score nogen som helst, skal lære en masse supernørdede fyre at score damer. Lidt ligesom scorecoachen Martin, der en overgang optrådte i “Singleliv” på Kanal 4.

 

5. Adam og Eva – nøgendating på hollandsk

“Adam og Eva” har været et hit i Holland, hvor seere i massevis har fulgt deltagerne, mens de lærer hinanden at kende og dater på en tropeø. Uden en trævl på kroppen.

 

Læs også: 13 skøre datingsider

Læs også: WTF? 18 lamme score-tricks fra danske datingsites

 

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou