Kærligheds-krise hos Single Rock Café

Kærligheds-krise hos Single Rock Café

singleRockCafeAarhusLukkerMåskeForeningen Single Rock Café Aarhus er i fare for at blive opløst.

 

Men det er sådan set ikke kun dårlige nyheder – i hvert fald ikke for 4 af de tidligere medlemmer af bestyrelsen.

 

[adrotate block=”1″]

 

De har nemlig fundet kærligheden og kan derfor ikke vælges til bestyrelsen, da man ifølge vedtægterne bl.a. skal være single, når man bliver valgt. Og det bringer nu foreningens liv i fare.

 

Da der 31. marts 2013 blev holdt generalforsamling i Single Rock Café, Aarhus, lykkedes det ikke at få valgt en ny bestyrelse, fordi der kun var to, som meldte sig, og der skal bruges mindst tre plus et par suppleanter. Derfor er der ekstraordinær generalforsamling torsdag 24. april 2014, hvor foreningen kan ende med at blive opløst, hvis ikke der kommer nyt blod til bestyrelsen.

 

“Vi har været for dårlige til at lave PR for foreningen og gøre opmærksom på, at vi har brug for nye medlemmer til bestyrelsen, men jeg er optimistisk i forhold til, at det ikke bliver nødvendigt at opløse foreningen,” fortæller Kjartan Raaby, der selv har siddet i bestyrelsen i ca. 1 år og også gerne vil fortsætte.

 

Svært med store single-arrangementer

Der er pt. mellem 80 og 100 betalende medlemmer af Single Rock Café, Aarhus, men ifølge Kjartan Raaby er der sket noget med den måde, vi planlægger vores tid på.

 

“Folk tager først stilling til, hvad de skal i weekenden, ret sent, så det er blevet temmelig svært at lave arrangementer, der kræver booking i god tid eller garantier om mindste deltagerantal eller minimums-omsætning, fordi folk ikke vil binde sig i alt for god tid,” forklarer han.

 

Desuden er der mange andre tilbud til singler i Aarhus, og konkurrencen er hårdere end f.eks. i Silkeborg og Horsens, hvor de lokale afdelinger af Single Rock Café står rigtig stærkt.

 

Et samarbejde med foreningerne i Horsens og Silkeborg er da også en del af den plan b, som Kjartan Raaby har, hvis det ikke lykkes at finde nok medlemmer til bestyrelsen i Aarhus.

 

“Vi har allerede et godt samarbejde med Horsens og Silkeborg, så det samarbejde vil vi gøre mere ved, hvis Aarhus ikke har sin egen afdeling af Single Rock Café i fremtiden,” forklarer han. Han synes dog, det vil være rigtig ærgerligt, hvis Single Rock Café igen lukker i Aarhus, for det var faktisk der, det hele begyndte i sin tid.

 

Hvis du vil være med til at påvirke, hvem der kommer med i bestyrelsen, eller endda selv vil stille op og dermed være med til at redde Single Rock Café i Aarhus, skal du møde op til den ekstraordinære general-forsamling torsdag 24. april 2014 på Folkestedet, Carl Blochsgade 28, Aarhus.

 

 Læs mere om Single Rock-generalforsamlingen her.

 

Læs også: Single Rock Café er tilbage i Aarhus

Læs også: Vær med til at starte Aarhus’ nye singleklub

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou