Nyt job har givet single-mandemangel

singlenetværk-får-eventmanagerMichella M. Svane har fået et nyt job, og nu mangler hun mænd.

 

Men det er nu ikke hende selv personligt, der mangler mænd. For ca. 1½ måneds tid siden blev hun ansat som EventManager hos NFS – Netværk For Singler, hvor hun bl.a. står for at arrangere events for medlemmerne, og det kan af og til være ret svært at få mændene ud af hullerne, selv om der er masser af kvinder, som gerne vil med til arrangementerne.

 

[adrotate block=”1″]

 

“Mænd har en tendens til først at melde sig til i sidste øjeblik, og det gør mit job lidt svært, fordi vi tit skal give et forskud hos restauranter osv., når vi f.eks. holder fester.” forklarer hun.

 

Holdt stor singlefest

Lørdag 5. april var hun vært for sit første store arrangement som EventManager hos NFS – Netværk For Singler:  Forårsfest på Café Apoteket i Hellerup.

 

Ifølge hende selv og Lars Hendriksen, der står bag singlenetværket, gik det rigtig godt. I alt over 80 singler festede, dansede og flirtede i de lokaler, som Michella M. Svane bl.a. havde stået for at pynte op til festen.

 

Den 38-årige single er heller ikke i tvivl om, at hendes nye job er det helt rette for hende, for hun elsker at arbejde med mennesker og gøre noget godt for andre.

 

“Du er god at snakke med, når livet er hårdt”, har én af de handicappede, Michella M. Svane var hjælper for i sit tidligere job, sagt om hende, og det er netop hendes evne til at snakke med mange forskellige mennesker i mange forskellige situationer, der har skaffet hende jobbet, for der er mange forskellige typer i et singlenetværk, og de skal behandles på mange forskellige måder .

 

“Nogle gange vil nye medlemmer gerne komme og se forsamlingen an på afstand først og ikke i direkte kontakt. I sådanne situationer går jeg ind og tager en snak med vedkommende. Det er bl.a. det, mit job består i. At få folk til at føle sig godt tilpas – det kan jeg rigtig godt lide!” forklarer hun.

 

Fremtidens single-arrangementer

Når snakken handler om fremtiden, ser Michella M. Svane flere store singleevents for sig. Bl.a. arbejder hun på et stort arrangement til september, men detaljerne er endnu ikke helt på plads, så hun vil helst ikke fortælle alt for meget om det endnu.

 

“Der skal stadig være plads til de mindre arrangementer som eksempelvis søndagsmiddage både hjemme hos medlemmerne og ude på restauranter – oftest starter medlemmerne med at mødes til en gåtur, og bagefter indtager de køkkenet eller restauranten og middagen sammen. Der skal være noget for alle typer, om man er til hjemlig hygge eller har lyst/råd til at spise ude. Selv om jeg godt selv kan lide store fester, ved jeg jo også godt, at det ikke er alle, der har det sådan, så der skal stadig være plads til bredden,” siger EventManageren.

 

Lige nu er der lidt over 2.600 medlemmer af ”NFS – Netværk for singler”, og en del af dem er kommet til, efter Michella M. Svane startede som EventManager. Med tiden kommer der også mere fokus på de andre større byer i Danmark, men til at begynde med skal hun lige “have styr på” Sjælland.

 

Du kan se en video om Michelle M. Svanes nye job her:

 

 

Og en lille film fra NFS – Netværk For Singlers forårsfest 2014 her:

 

 

Læs også: Et godt singleliv kræver mod

Læs også: Danske mænd frygter offline-dating

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou