Sådan headhunter du din næste kæreste

Sådan headhunter du din næste kæreste

ny-måde-at-date-matchmaker-helle-jensenNu behøver du ikke længere gennemtrawle datingprofiler i hobetal for at finde det perfekte match.

 

Du har nemlig nu mulighed for at få en professionel matchmaker til at gøre arbejdet for dig, så det eneste, du skal gøre, er at mødes med matchmakeren og gå på dates med de match, hun finder til dig.

 

[adrotate block=”1″]

 

Den nye service hedder My Perfect Match, og det er en professionel headhunter, der står bag. Helle Jensen, som hun hedder, mener nemlig, at der er mange ligheder mellem at rekruttere de rette mennesker til de rette job og at være matchmaker.

 

“Begge dele handler om værdier, holdninger og forventninger til fremtiden bare på forskellige måder selvfølgelig. Som matchmaker kan jeg både finde de rette dates, men også hjælpe singler med at finde ud af, hvad de egentlig søger hos en partner, for det kan være svært at formulere helt klart, når man eksempelvis sidder alene bag skærmen og skal skrive en datingprofil,” fortæller hun.

 

Så når Helle Jensen holder samtaler med singler, der søger en kæreste, handler det b.la. om at finde af, hvilke værdier personen har i livet. Er det eksempelvis vigtigt at have et smukt hjem, eller vil du hellere bruge pengene på en masse skønne oplevelser og bo i mere ydmyge omgivelser. Det kan også være, at du egentlig bedst kan lide at bruge dine aftener på sofaen, og så duer det jo ikke, hvis din partner får fniller af din afslappede holdning og hellere vil være kulturel i teatret eller nyde livet udendørs med gåture eller anden motion.

 

Desuden er forventningerne til fremtiden vigtige at vide noget om, når du søger efter prinsen eller prinsessen i dit liv. Vil du gerne have seks unger og masser familie og venner, der kigger forbi hele tiden, eller er du mere til tosomhed og stille stunder med en god bog?

 

Mændene skal tage styringen

Alle disse ting, som umiddelbart kan være svære at finde ud af om din date, inden I mødes, kan Helle Jensen gøre dig klogere på, og når du skal på date med et match, kan du også få hjælp til at få det bedste resultat. En del af hendes job som headhunter i erhvervslivet har netop også handlet om at coache jobsøgende til jobsamtaler og møder.

 

“Det handler absolut ikke om, at jeg fortæller, hvad der er det rigtige at sige på en date, eller hvordan du skal opføre dig. Det handler simpelthen om, at du får fremhævet alle dine gode sider bedst muligt,” fortæller hun.

 

Hun har især fokus på at få mændene til at tage styringen, så det er manden, der planlægger daten ud fra de ting, som de to har tilfælles. Spiller I begge golf, er det måske en golf-date, I skal på, eller måske er en god flaske vin og hyggelig samtale noget, I begge prioriterer højt, og så vil en vinbar måske være en god idé.

 

“Kvinder kan have en tendens til at ville have styr på det hele, men som mand, synes jeg, det er vigtigt at vise, at du er en gentleman, der tænker på sin dates ønsker og ikke er bange for at tage initiativ.

 

Er Danmarks singler klar til en matchmaker?

I bl.a. USA og England har professionelle matchmakere længe hjulpet singler med at finde kærligheden, men konceptet med at hyre hjælp til dating er ikke for alvor slået igennem herhjemme. Men Helle Jensen tror, at danske singler nu også er klar til at gøre dating til en prioritet i deres liv og noget, som de gerne vil betale for.

 

“Der er jo rigtig mange singler i Danmark og rigtig mange datingsider, så det kan være ret tidskrævende at finde nogen, man overhovedet har lyst til at gå på date med, og når det så viser sig, at man har helt forskellige prioriteter i livet, er det nemt at opgive. Desuden har flere og flere mennesker travlt med karrieren, og med en matchmaker sparer du tid, undgår frustrationer på datingsider og kommer på dates med nogle, der ser på verden nogenlunde, som du selv gør,” fortæller Helle Jensen.

 

Helle Jensen arbejder fra København, men My Perfect Match finder match i hele landet.

 

Læs mere om My Perfect Match her.

 

Læs også: Single-kvinder skal smage på flere mænd

Læs også: Gode single-råd til din økonomi

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou