Vind svar på alverdens mande-hemmeligheder

Vind svar på alverdens mande-hemmeligheder

Singleforedrag med Jakob OlrikHvad tænker mænd på? Tænker de overhovedet? Vind svarene her.

 

Den kendte sexolog Jakob Olrik var i efteråret på en næsten udsolgt turné rundt i Danmark med sit foredrag “Kvinde, kend din mand”, og han gentager nu succesen. Vi har fået 2×2 billetter til foredragene, som du kan vinde og helt gratis blive klogere på, hvad der foregår inde i mænds hoveder.

 

[adrotate block=”1″]

 

Du kan vinde billetter til dig selv og en gæst til et valgfrit foredrag med Jakob Olrik i en af disse byer: Herning, Sønderborg, Holbæk, Næstved, Slagelse, Kalundborg, Svendborg, Aalborg og Hjørring.

 

For at deltage i konkurrencen skal du senest søndag 13. april 2014 sende en mail til pia@singlespot.dk med info om dit navn, og hvilken by du gerne vil vinde billetter til. Du kan se datoer mm. her.

 

Ikke kun for singler

Foredragene er ikke kun for singler, men jeg er da temmelig overbevist om, at mange af os singlekvinder kan have stor nytte af Jakob Olriks råd til, hvordan du tiltrækker en mand, beholder ham og kommer af med ham på en god måde. Og generelt bare blive lidt klogere på mænd.

 

Inden Jakob Olrik tog på turné sidste gang, lavede jeg dette interview med ham, hvor han opfordrer os singlekvinder til at være lidt mere eventyrlystne: Singlekvinder skal smage på flere mænd.

 

Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til pia@singlespot.dk med info om dit navn, og hvilken by du gerne vil vinde billetter til. Du kan se datoer mm. her.

 

Når du deltager i konkurrencen, bliver du tilmeldt SingleSpot.dks mailingliste, og du kan til enhver tid framelde dig igen. Vi giver ikke din mail-adresse videre til andre.

 

Læs også: Et godt singleliv kræver mod

Læs også: Nu kan du speeddate i Aarhus igen

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou

2 Comments

 1. Helene
  Helene04-08-2014

  Jeg vil gerne vinde billetter til Herning

 2. Berit Hammer Grøn
  Berit Hammer Grøn04-09-2014

  Jeg vil gerne vinde billetter til Aalborg
  Med venlig hilsen

  Berit Grøn