Singleferie: Rejs alene på den fede måde

rejs-alene-singlerejse

Det behøver ikke at være ensomt eller kedeligt at tage alene på ferie.

 

For nu hvor sommerferien står og tripper for få lov til at afløse hverdagen, kan det godt sænke humør-barometeret temmelig mange grader, hvis du endnu ikke ved, hvad sådan en single som dig skal få de tre ferieuger til at gå med? For hvis vennerne og veninderne tager på ferie med familie og børn, hvad skal du så lave?

 

[adrotate block=”1″]

 

Det er der heldigvis flere rigtig gode svar på, og selv om du måske ikke bryder dig om at skulle alene af sted, så gør det alligevel, for det bliver højst sandsynligt vanvittig sjovt, og hvad er det værste, der kan ske? Måske røvkeder du dig, men det ville du sikkert også have gjort derhjemme i din hule, og i det mindste kan du sige til dig selv, at du har prøvet…

 

Men hvorfor skulle du egentlig komme til at kede dig? Single-ferier er jo ferier sammen med en masse andre singler, der også gerne vil have nogen at holde ferie sammen med, og singleferier kan foregå på mange forskellige måder. Her får du et par tips til, hvor du kan finde en singleferie, der passer lige til dig.

 

1. Find singlerejser

I vores store singleevent-kalender kan du finde links til masser af singlerejser. Gå til: http://singlespot.dk/singleevents/, og vælg “Udland/Rejser” i feltet, hvor der står “Alle regioner”.

 

Der kan du bl.a. finde singlerejser fra Detur og Singleture.dk. Tjek også Nadana.dk, der har et rigtig stort udvalg af rejsemål og tidspunkter for singler i 30’erne til op i 70’erne og Ruby-rejser.dk, der både har grupperejser og singlerejser både med og uden børn.

 

Kig også efter rejsebureaer, der arrangerer rundrejser eller aktive ferier for større grupper. Eksempelvis Topas.dk, der bl.a. arrangerer cykelferier, vandreferier og bjergbestigning.

 

2. Camping for single-forældre

Tidligere på året lavede jeg denne guide til camping for singler både med og uden børn – mest for singleforældre: 2014: Find årets single-campingferier her.

 

 3. Find rejsepartnere

Du kan også vælge at lede efter nogen at rejse sammen med. Der er masser af andre, der gerne vil have selskab. Læs mere om det, og om hvordan du finder og bliver den perfekte rejsepartner her:

 

Singleferie: Sådan finder du den perfekte rejsepartner 

 

4. Tag helt alene af sted

Du kan også bare vælge at købe en billet og tage helt alene af sted på lige den rejse, du har lyst til. Måske vil du bare ligge i solen og læse bøger en hel uge. Hvis du er åben for at møde nye mennesker, kan det blive dit livs sjoveste ferie, og ellers kommer du tilbage helt afslappet og udhvilet.

 

Bl.a. har Spies specielle tilbud til singler, hvor du ikke skal betale noget – eller i hvert fald ikke særlig meget – for at få et eneværelse: Spies Solo.

 

Hav en lækker single-sommer. Og husk at skrive en kommentar herunder, hvis du har forslag eller idéer til fede singlerejser, som andre kan få glæde af.

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou