Kom med til sommerens sidste store singlefest

singlefest-med-netværk-for-singlerIndstil festhumøret på 1000 grader lørdag 23. august, hvor 150 singler siger farvel til sommeren med et festbrag i København.

 

Det er NFS – Netværk For Singler, der arrangerer festen, hvor der er plads til 100 spisende singler og 50 ekstra til efterfest og livekoncert med bandet Burgermeisters, som sætter gang i dansegulvet med velkendte sange a la  rock n’ roll. Singlefesten foregår på Kellerdirk, Frederiksberg Allé 102.

 

Maden er en dejlig sommerbuffet med bl.a. salat med friske rejer, laksecarpaccio, tyndskåret norsk laks med oliven/limesauce, tomatsalat med italiensk mozzarella, olivenolie og hjemmelavet pesto, kartoffelsalat, oksesteg og dessert.

 

Læs mere om singlefesten i København her

 

Sådan kommer du med til singlefesten

Du behøver ikke være betalende medlem af NFS – Netværk For Singler for at deltage i festen. Alle singler er velkomne, men NFS har primært medlemmer ml. 30 og 50 år.

 

Priser:

Singlefest inkl. spisning:

Betalende NFS-medlem: 349 kr.

IKKE-betalende NFS-medlem: 399 kr.

 

Singlefest uden spisning inkl. liveband (fra kl. 22):

Betalende NFS-medlem: 50 kr.

IKKE-betalende NFS-medlem: 75 kr.

 

Læs mere om singlefesten i København her

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou