Singler har deres egen hytte i Holstebro

Singler har deres egen hytte i Holstebro

Singlehytten-i-HolstebroDe bager snobrød, fester, hygger og lærer hinanden at kende på en helt ny måde i en ny singleforening i Holstebro.

 

Så er du single, og bor du i Holstebro eller omegn, er det måske værd at kigge nærmere på?

 

[adrotate block=”1″]

 

“På bare de første to uger, fik vi over 100 betalende medlemmer, og vi laver alle mulige forskellige arrangementer – både fester, men også snobrødsbagning, arrangementer for singleforældre med børn, og så elsker vi at grille herude,” fortæller et af bestyrelsesmedlemmerne, som ikke ønsker at blive nævnt ved navn, da han synes, der er mange, som kan dele æren for, at Single Hytten er blevet til noget..

 

Single Hytten er en nedlagt spejderhytte, og de tre medlemmer af bestyrelsen har mødt hinanden i Holstebros singlemiljø, som er opstået som en gruppe for singler på Facebook.

 

“Jeg har fundet de bedste venner i hele mit liv igennem denne gruppe, og derfor håber jeg også, at rigtig mange har lyst til at blive medlem af vores nye forening og bruge Single Hytten i fremtiden,” siger bestyrelsesmedlemmet.

 

Billigt i Single Hytten

Single Hytten er for singler ca. 35+, og alle kan lave arrangementer for de andre medlemmer. Prismæssigt er det også for alle, da et medlemsskab koster 100 kr. for 6 måneder, og så får du endda gratis kaffe med i købet, når du er i hytten.

 

Hver søndag er der gåture i området omkring hytten, ligesom der jævnligt vil blive holdt fredagscafé, hvor der er kaffe fra. kl. 15, og kl. 17 bliver grillen tændt. Hvornår disse fredagscaféer slutter vides ikke, men der er plads til telte, hvis det skulle blive for sent eller vådt til at køre hjem.

 

Pt. er der 173 medlemmer.

 

Læs mere om Single Hytten i Holstebro her.

 

Læs også:Et godt singleliv kræver mod

Læs også: Oh yeaaah: Her de 5 mest sexede single-grupper på Facebook

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou

4 Comments

 1. Lone Bøgh Nielsen
  Lone Bøgh Nielsen08-24-2014

  Jeg vil gerne have information om jeres aktiviteter.

 2. John Tipsmark
  John Tipsmark08-29-2014

  Jeg vil gerne høre lidt mere om denne klub, det lyder spændende.

 3. Else M Bej
  Else M Bej08-30-2014

  Velkommen til , vil gerne høre mere om denne klub…

 4. Jan Hedegaard
  Jan Hedegaard10-29-2014

  Jeg Vil gerne høre mere om jeres klub.