Ny “singlebog” med nye muligheder

singlebook-facebook-for-singlerEr du træt af, at alle dine venner kan se dine Facebook-opdateringer om dit singleliv? Så er der et nyt site til dig.

 

Sitet hedder Singlebook.dk og er lavet af Jan Rishede van Nek, der bl.a. også tidligere har været med til at starte forskellige datingsites op – bl.a. hotdate.nu.

 

[adrotate block=”1″]

 

“Facebook bruges i høj grad af singler i dag, og der findes ca. 200 grupper på Facebook målrettet singler. Alligevel er der mange singler, der ikke melder sig ind i disse grupper, fordi de vil undgå at familien, chefen, børn, kolleger eller venner læser med, når de poster noget,” mener Jan Rishede van Nek.

 

Det største single-samfund

På sigt håber manden bag Singlebook.dk, at sitet udvikler sig til at blive Danmarks største og bedste single-samfund.

 

Her er nogle af de ting, som adskiller Singlebook.dk fra Facebook.

 

– Der er et forum, hvor du kan poste til alle, hvis du har noget på hjerte.

– Du kan se hvem der har kigget på din profil

– Du kan komme i dialog med udviklingsafdelingen, hvis du har problemer.

– Jo mere du bruger siden, des mere bliver du belønnet for det. Du får point, hver gang du skriver en status, lægger et billeder ud, svarer på andres status, synes godt om osv. Dine point som kan omsættes til gaver.

 

Ifølge Singlebook selv fik sitet 500 brugere på under en uge, da det gik i luften. Du kan logge ind med din Facebook-profil for at komme hurtigt i gang, men der vil ikke blive postet noget på Facebook.

 

Find Singlebook.dk her.

 

Læs også: Sexolog bag ny bog om det sexede singleliv

Læs også: Datingbogen der ikke handler om at score

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou