Så dyrt er det at være single

Så dyrt er det at være single

Dyrt at være singleHar du også nogle gange tænkt over, at det er dyrt at være single?

 

Så er du ikke den eneste, men det kan være svært at finde ud af, hvor dyrt det egentlig er. Det er der heldigvis nogen, der nu har regnet ud for os.

 

[adrotate block=”1″]

 

Magasinet Penge på DR1 sender på onsdag 8. oktober 2014 kl. 22 en udsendelse om, hvor det er, vi singler betaler mere end par. Jeg medvirker i programmet, og jeg har bl.a. været en tur i banken og i Netto for at snakke om min økonomiske situation og mine muligheder for at låne penge som single, ligesom Dansk Supermarked forklarer, hvorfor der er så fokus på familier i deres butikker.

 

Og jeg fik da godt nok lidt af en overraskelse, da vært Dorte Fals (billedet) kom hjem til mig og fortalte, hvor meget ekstra vi singler må punge ud med, fordi vi bor alene.

 

I programmet regner de også ud, hvor meget en singleforælder koster samfundet i sociale ydelser. Men jeg vil jo ikke røbe alt for meget, inden udsendelsen har været sendt, så kig med på onsdag.

 

Artiklen her opdateres med mere info og link til programmet, når det har været sendt.

 

UPDATE: Du kan se programmet “Penge: Singlelivet koster dyrt” her.

 

Læs også:Gode single-råd til din økonomi

Læs også: Sund singlemad: “God mad – til små gryder”

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou