Singlefest i Aarhus – Minus kødmarked

singlefest i Aarhus på Cafe CopeNår SingleSpot.dk 14. november 2014 igen inviterer til singlefest i Aarhus, er det i nye rammer.

 

Denne gang er det hyggelige Café Cope i Mejlgade, der lægger lokaler til festen. Konceptet er dog det samme: Vi kommer for at møde andre singler i alderen ca. 25-50 år af begge køn og have en sjov aften – det handler ikke om at score, men om at komme ud og møde nye mennesker.

 

Denne fest er også perfekt for dig, der ikke lige har nogen at følges med, men som alligevel gerne vil lidt ud, for du kan nærmest ikke undgå at komme til at snakke med nye mennesker, når du sidder og spiser og hygger sammen med dem.

 

►►Læs mere om single-festen i Aarhus og køb billet her.

 

Vi begynder med velkomstdrink og en lækker trerettersmenu – menuen er endnu ikke på plads, men vi lover, det bliver lækkert. Efter forretten og hovedretten flytter vi pladser, så vi kommer til at snakke med så mange som muligt.

 

Kom til singlefest uden spisning

Hvis du ikke har lyst til at spise med, kan du også komme efter spisning fra. kl 21.30, hvor bordene vil være stillet lidt til side, så der er plads til at svinge benene og hinanden.

 

Meld dig ind i Facebook-gruppen Singlefester i Aarhus – arrangeret af SingleSpot.dk, hvor du bl.a.. kan finde andre at følges med, hvis du ikke har lyst til at komme alene, eller du kan holde øje med kommende fester mm.

 

Priser:
Trerettersmenu inkl. velkomstdrink fra kl. 18: 350 kr.

Indgang efter kl. 21.30 i forsalg: 50 kr.

Indgang i døren efter kl. 21.30: 70 kr.

 

YDERST rimelige priser på drikkevarer.

 

►►Læs mere om single-festen i Aarhus og køb billet her.

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou