Søges: Singler til dating-eksperiment

Søges: Singler til dating-eksperiment

Singlemand og -kvinde fra København søges til nyt dating-program.

 

Det er DR3, der arbejder på et nyt dating-program, hvor to singler omkring de 30 år med at date sig frem til den rigtige. De får to måneder til at date på livet løs samtidig med, at de får en vifte af dygtige eksperter, som de kan trække på.

 

Hovedpersonerne, som DR3 leder efter, er en fyr og en pige, begge omkring de 30 år. De er almindelige, eftertænksomme, sjove og sympatiske unge mennesker med et brændende ønske om at finde den rigtige kæreste. De har begge meldt sig til programmet i håbet om blive bedre til at navigere rundt i datingjunglen og for at blive klogere på, hvorfor det er svært at finde sin soulmate.

 

Hvad er kravene til singlerne?
• Du er IKKE ”for lækre til love”, men er attraktiv.
• Du er reflekterede og kan formulere dine problemer.
• Du har svært ved at blive forelsket, eller omvendt forelsker du dig dig hele tiden, men bare i de forkerte. Du vil gerne, men det lykkes aldrig for dig.
• Du tager eksperimentet seriøst. Du vil altså have en kæreste
• Du er initiativrig og har lyst til at prøve noget forskelligt af/ændre dine mønstre.
• Du er fra København.
• Og du kan godt have et job eller studie ved siden af.

 

Seerne hjælper singlerne

Som seer kan du også få indflydelse på programmet. Det bliver nemlig optaget og vist inden for samme uge, så du derhjemme via nettet kan invitere de to hovedpersoner på date eller komme med gode råd og anbefale potentielle dates. Desuden har singlerne som nævnt mulighed for at søge råd hos eksperter af forskellig slags.

 

Skriv til gitte.vaaben@nordiskfilmtv.com, hvis du gerne vil deltage eller har spørgsmål, inden du melder dig.

 

Læs også: Guide: Nytårsfester for singler 2014/2015

Læs også: Ny Joan Ørting-bog er perfekt til singler

 

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou