Hvor vil du gerne hen på singleferie?

Hvor vil du gerne hen på singleferie?

Et nyt rejsebureau for singler er åbnet, og du kan få indflydelse på, hvilke rejser de tilbyder.

 

Bag Single-Rejse.dk, som det nye rejseselskab hedder, står moderselskabet Svane Rejser, der blev grundlagt i 1986, og allerede er et velrenommeret rejseselskab med et stort udbud af rejser på programmet.

 

Single-Rejse.dk udsprang af, at der på det danske rejsemarked manglede et dedikeret rejsebureau til individuelle singler, som vil ud og opleve verden, uden at det skal koste ekstra, fordi man rejser alene. Selskabets motto er individuelle rejser til individuelle singler i alle aldre.

 

★ Hvordan vil du rejse som single? Giv os din mening  i spørgeskemaet her

 

Ifølge Trine Wagner, der er travel specialist hos Single-Rejse.dk, vil der være rejser, hvor det både er muligt at være alene, når man har lyst til det og sammen med de andre, når man har lyst til selskab, eksempelvis om aftenen.

 

Selv om det hedder singlerejser, betyder det ikke, at rejserne handler om at møde en kæreste eller date, men mere om at holde ferie sammen med andre og gerne om nogle fælles interesser.

 

“Vi forestiller os, at det eksempelvis kunne være rejser med fokus på mad eller andre emner, så det handler om at udvide sin horisont og ikke om at finde en kæreste,” fortæller Trine Wagner. Selskabet tilbyder bl.a. også rejser til fjerne rejsemål, såsom Cuba, Peru og Sydafrika og mange andre spændende steder i verden, lavet specielt til singler.

 

Eller hvad med et krydstogt?

Lige i øjeblikket har Single-Rejse.dk bl.a. en singlerejse til Barcelona, en tur til Venedig i Italien og en til Kastiliens højsletter i Spanien – alle med dansk rejseleder – men eksempelvis krydstogter, aktiv ferie og rejser for singler med børn kan også komme på tale.

 

“Det virker som en god måde at holde ferie sammen med andre singler på et krydstogt, hvor der er god tid til at lære hinanden at kende på skibet, men man kan også sagtens være alene, hvis man er typen, der ikke har lyst til at være sammen med andre hele tiden, og så har man også nogen at følges med på udflugterne. Ellers er krydstogter nok ikke så populære for singler, der rejser helt alene, for de andre passagerer rejser tit sammen som familier eller par,” forklarer Trine Wagner.

 

Ikke kun for singler
Det er dog ikke kun singler, der kan komme med på rejserne. De er for alle, der rejser alene, også hvis man har en kæreste.

 

“Det er jo ikke sikkert ens kæreste har tid, lyst eller mulighed for at tage ud at rejse sammen med en, så det er for alle, der har lyst til at rejse alene sammen med andre,” siger Trine Wagner.

 

Aldersmæssigt er rejserne for voksne singler i alle aldre, men der er også specielle senior-ture, hvor alle deltagerne er 55+.

 

Single-Rejser.dk vil gerne vide mere om, hvad vi singler egentlig gerne vil, hvis vi skal med på sådan en rejse, så vi har i samarbejde med Single-Rejse.dk lavet et spørgeskema, som vi håber, du har tid til at udfylde og dermed få indflydelse på, hvilke rejser der kommer på programmet i fremtiden.

 

★ Find spørgeskemaet her

 

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou

1 Comment

  1. Lotte Steincke
    Lotte Steincke09-12-2016

    Jeg søger en singlerwjse til Barcelona her i efteråret. Mvh Lotte