Mystik og maskebal for singler 30+

Mystik og maskebal for singler 30+

Maskebal-for-Singler-Events-4-singlerOplev den sensuelle stemning fra de ægte venetianske maskebal til denne fest på valentinsaften.

 

Lørdag 14. februar 2015 inviterer singlenetværket Events4Singler.dk nemlig til STOR singlefest på Docken i København med tryllekunstnere, ildjonglører, poledansere, quizzer, lækker underholdning og sexolog Jakob Olrik som konferencier.

 

Naturligvis er der også sørget for en lækker tre-retters-buffet, og hvis du nu tænker: “Ok, det lyder dyrt”, så tager du fejl. For en billet koster kun 365 kr. inkl. alt, hvis du er medlem af Events4Singler.dk. – hvilket du kan blive gratis.

 

►► Læs mere om maskeballet for singler og køb billet her.

 

Poul Hjortbøl, der er indehaver af Events4Singler.dk, vil gerne lave en fest, som alle singler kan deltage i, uden at de behøver spise pasta med ketchup resten af måneden.

 

“Vi ved jo, at mange singler har udgifter nok i forvejen, så vi vil gerne lave en virkelig lækker fest, hvor langt de fleste har råd til at være med,” forklarer han.

 

Også for single-jyder

Selv om festen foregår i København, er den også for jyder og fynboer. Som medlem af Events4Singler.dk er der mulighed for at arrangere fælleskørsel til festen, ligesom der er rabat på hotel og mulighed for at sove hos nogle af de københavnske medlemmer.

 

Festen er arrangeret i samarbejde med Docken, hvor festen bliver holdt, og der vil være masser af lækre præmier at vinde fra de mange sponsorer til festen. Du skal være single 30+ og bære maske over øjnene for at deltage. Maskerne falder kl. 23, hvor dj’en også for alvor er varmet op til en lang nat med masser af dansehits.

 

Events4Singler.dk regner med, at der kommer ca. 400 singler til festen, men skulle der komme flere, er der mulighed for at udvide festlokalet, så der er plads til op mod 700 gæster. Du kommer til at sidde ved ottemands-borde sammen med singler på din egen alder, og hvis I er nogle stykker, der vil sidde sammen, kan det også lade sig gøre.

 

►► Læs mere om maskeballet for singler og køb billet her.

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou