Lad mig følge dit singleliv på Instagram

Lad mig følge dit singleliv på Instagram

Lad os inspirere hinanden til et lækkert singleliv på Instagram.

 

Jeg vil rigtig gerne følge med i, hvad I læsere herinde går og laver til hverdag, og hvordan I gør jeres singleliv lidt ekstra lækkert. Derfor er jeg og SingleSpot.dk nu på instagram med navnet pia_singlepot, hvor jeg viser lidt af, hvad jeg går og laver, bl.a. i forhold til at få noget lækkert at spise som single.

 

Men det er jo kun sjovt, hvis man også kan se, hvad du og andre singler går og laver, så hvis du følger mig, følger jeg dig straks tilbage. Jeg synes, det kunne være SÅ fedt at følge andre singlers hverdag, og se, hvad der betyder noget for jer. Både udfordringer og glæder.

 

Du kan også skrive dit Instagram-navn i kommentarfeltet, så finder jeg dig.

 

Du kan naturligvis også følge med i de nyeste artikler mm. via Facebook: Facebook.com/singlespot eller Twitter.com/SingleSpotdk, hvis du ikke er på Instagram.

 

Håber at se en masse af jer derude i cyberspace, og jeg er også altid klar på nye Facebook-venner via min private profil.

 

Kh. Pia Damsgaard Bach – indehaver af SingleSpot.dk.

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou

2 Comments

 1. Johnjohn
  Johnjohn02-08-2015

  hej Pia.
  jeg er en 43 årig mand, veteran med ptsd.
  ser frem til at gøre brug af din side!

 2. Pia Damsgaard Bach
  Pia Damsgaard Bach02-08-2015

  Hejsa. Det er jeg glad for at høre. Tak 🙂 Kh. Pia