Single-fastelavnsfest i København 30+

Single-fastelavnsfest i København 30+

single-fastelavnsfest-københavnTag med til fastelavnsfest for singler i København.

 

Festen, der er for singler i alderen ca. 30-50 år, finder sted lørdag 28. februar 2015 på Restaurant Lynetten, Refshalevej 200, 1432 København, og det er singlenetværket NFS – Netværk For Singler med ca. 2.600 medlemmer i Københavns-området, der inviterer.

 

★★ Læs mere om single-fastelavnsfesten i København her.

 

Festen begynder kl. 18, hvor der bliver serveret en lækker buffet med efterfølgende dessert. Du kan bl.a. hoppe ombord i kalvefiletten, laksen, salaten og en masse dejligt hjemmebagt brød med tilhørende tapenader og smør. Desserten er pannacotta med blødende chokoladekage og bær.

 

Efter maden vil dj’en spille rigeligt med 80’er og 90’er-hits frem til kl, 2.

 

Der er plads til 100 singler til spisning og yderligere 50 til festen bagefter. Du behøver ikke være klædt ud, men NFS – Netværk For Singler opfordrer til, at du gør det, da det jo er en fastelavnsfest, og det er ski.. sjovt at klæde sig ud.

 

★★ Læs mere om single-fastelavnsfesten i København her.

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou