Single-mænd har også brug for hygge

Single-mænd har også brug for hygge

En kvindelig indretningsdesigner fra Vejle har gjort singlemænd til et af sine specialer.

 

Anita Broberg-Jepsen har været selvstændig indretningsdesigner med firmaet IDE:SIGN siden 2003, og i de 12 år, der er gået, har hun især hjulpet rigtig mange singlemænd med at indrette deres hjem mere hyggeligt. For det er ikke kun kvinder, der har brug for et dejligt hjem, selv om det er kvinderne, der går mest op i det.

 

“I et parforhold er det tit kvinden, der står for at gøre det fælles hjem hyggeligt og hjemligt, og når mænd bliver singler, føler mange af dem, at deres hjem mangler noget, når de bor alene. Det er det, jeg hjælper dem med at få fokus på. Deres hjem skal udstråle dem og deres personlighed og være funktionelt i hverdagen,” fortæller Anita Broberg Jepsen.

 

Eksempel på ny indretning hos en singlemand:

Før

Single-mænd-indretning-bolig-før.jpg

 

Efter

singlemand-indretning-efter
Vægfarven er valgt for at skabe dybde i stuen, skabe sammenhæng med spisestuen samt gøre den mere hyggelig og indbydende. Den orange farve på pude og stager giver et varmt strejf, fortæller Anita Broberg-Jepsen.

 

Tryghed ved at bo alene

Hun oplever, at mange mænd synes, det er pinligt eksempelvis at invitere gæster og dates med hjem, fordi de ikke selv synes, at deres hjem viser, hvem de er. Er det singlefædre, der er tale om, vil de ifølge Anita Broberg-Jepsen også gerne have, at børnene synes, det er hyggeligt at være hos far.

 

“Det er også ekstra vigtigt for singler at have en tryg og hyggelig base at komme hjem til, fordi der ikke er en partner til at give tryghed eller holde én med selskab. Det er af stor betydning, at man har det godt i sit hjem, men det er bare svært for de fleste mænd at se, hvordan de kan gøre det,” mener Anita Broberg-Jepsen.

 

Også for singler, der vil have en kæreste

Der er dog også kvinder, der gør brug af Anita Broberg-Jepsens færdigheder. Lige fra den 65-årige kvinde, hvis mand lige er død, og som har brug for et ærlig blik på sine møbler til en yngre kvinde, der gerne vil finde en kæreste.

 

“Indretningen af vores hjem har utrolig stor betydning for, hvordan vi har det. I tilfældet, hvor den yngre kvinde gerne ville have en kæreste, satte vi mange ting i par – altså to og to ved siden af hinanden – hvilket ændrer noget indeni os,” fortæller Anita Broberg-Jepsen, der blandt andet bruger sin sunde fornuft, sin menneskekendskab og principperne fra neo feng shui, når hun hjælper singler med at indrette sig.

 

Fremover vil Anita Broberg-Jepsen dele ud af sin viden om indretning af single-boliger her på SingleSpot.dk. Indtil da kan du se mere om hende og hendes arbejde her.

 

Læs også: Hvad siger dit single-soveværelse om dig?

Læs også: Gode tips til den lille lejlighed

 

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou