Vind billetter til Fifty Shades of Grey

Vind billetter til Fifty Shades of Grey

Dating.dk-Fifty-Shades-of-GreySammen med Dating.dk udlodder vi 2×2 billetter til “Fifty Shades of Grey” i Aarhus på søndag.

 

Hvis du ikke har hørt om filmen “Fifty Shades of Grey” på det seneste, har du sandsynligvis været begravet i et dybt, sort hul, for den er overalt for tiden og nu også her på SingleSpot.dk.

 

Her kan du nemlig vinde 2×2 billetter til Dating.dks single-bio-arrangement i Bio City, Skt. Knuds Torv 15, Aarhus på søndag 15. februar 2015 kl. 15.15.

 

For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail til pia@singlespot.dk med dit navn og email-adresse, inden fredag 13. februar kl. 23.59. Lørdag trækker vi lod blandt de indsendte mails om 2×2 billetter. Vinderne kan afhente deres billetter hos Dating.dks repræsentant i biografens foyer på selve dagen.

 

Alle deltagere i konkurrencen bliver tilmeldt SingleSpot.dks nyhedsbrev, der udkommer ca. en gang om ugen.

 

 Find flere events for singler

Hvis du er medlem af Dating.dk, kan du melde dig til arrangementet helt gratis, så behøver du slet ikke håbe på at vinde. Desuden har Dating.dk lørdag 14. februar et valentines-arrangement for medlemmerne, hvis du ikke har nogen aftaler der.

 

Find alle Dating.dks arrangementer  for singler i både København og Aarhus her.

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou