Vind svar på alle mande-mysterierne

Vind svar på alle mande-mysterierne

Vind billetter til et valgfrit foredrag med yndlings-sexolog Jacob Olrik.

 

Han tager nemlig meget snart – fra 17. februar –  på endnu en turne rundt i landet med sit populære foredrag “Kvinde, kend din mand”.

 

Her giver han os kvinder et indblik i mændenes verden. Hvad tænker de? Hvad vil de? Hvorfor gør de, som de gør? Hvorfor er de så sex-fixerede? Og andre mande-mysterier…

 

Foredraget er for alle kvinder – ikke udelukkende singler – men som singlekvinde vil du nok især være interesseret i, hvordan du tiltrækker en mand og beholder ham, ligesom du får svar på, hvorfor nogle mænd er rigtig bange for at binde sig.

 

Sådan deltager du

Så send en mail til pia@singlespot.dk inden 16. februar 2015 med dit navn, email og hvilken by, du gerne vil til foredrag i, så deltager du i konkurrencen om 2×2 billetter. Se her, hvilke byer Jacob Olrik besøger de kommende måneder. (Ved at deltage i konkurrencen bliver du tilmeldt Singlespot.dks nyhedsbrev, der udkommer ca. en gang om ugen.)

 

Hvis du er til flere “sexede” konkurrencer, kan du også stadig nå at deltage i lodtrækningen om billetter til “Fifty Shades of Grey” i Aarhus på søndag.

 

Mere med Jakob Olrik:

Læs også: Singlekvinder skal smage på flere mænd

Læs også: Singler går gerne på kompromis med kærligheden

Læs også: Sådan lærer du at forstå mænd

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou