Her går dit sexlegetøj hen, når du dør

Her går dit sexlegetøj hen, når du dør

Hvad skal dine efterladte gøre med dit sexlegetøj, hvis du dør?

 

Det er der faktisk en hel del singler især blandt den ældre del af befolkningen, der tænker over, for er det ikke pinligt, hvis børn eller børnebørn finder en dildo i mormors natskuffe?

 

“For noget tid siden ringede en 86-årig dame. Hun havde ikke haft noget sexliv af betydning de seneste 30 år, men nu havde hun bestemt sig for, at hun ville prøve sexlegetøj,” fortæller Mathilde Mackowski, der er vores faste ekspert i sexlegetøj og medejer af Danmarks største erotiske webshop, Sinful.dk.

 

★★ SKRIV TIL OS: Har du spørgsmål om solosex eller sexlegetøj, så skriv til pia@singlespot.dk med dit spørgsmål, så vil Mathilde Mackowski svare på så mange spørgsmål som muligt. Dit spørgsmål bliver naturligvis bliver behandlet 100 procent anonymt.

 

Den ældre dame ringede til Sinful.dks kundesupport, netop fordi hun var bekymret for, hvad der ville ske, hvis hun døde, og familien skulle rydde op i hendes ting og fandt sexlegetøj.

 

Mathilde Mackowski rådede damen til at vælge en vibrator med et sødt og “uskyldige” look.

 

“Man kan jo heldigvis få en masse produkter, som overhovedet ikke ligner sexlegetøj. Så medmindre man i forvejen ved, hvad det er, vil man ikke få tanken, at her er noget “frækt”,” forklarer hun.

 

Denne diskrete halskæde med vibrator hedder Crave Vesper, og kan fås på Sinful.dk. Klik på billedet for at se mere.

Pinligt med beskidt sexlegetøj

“For mig ville det være mest pinligt, hvis mine pårørende fandt noget sexlegetøj, der ikke var gjort rent. Ellers ville jeg bare håbe, at de ville få en god griner over det sammen og huske mig for mit åbne sind og afslappethed omkring sexlegetøj. Samtidig er det jo en sjov historie, og for min skyld måtte de gerne grine lidt af det. Der må virkeligt være nogle vilde historier derude om fund af kinky S/M-udstyr og sexlegetøj hos afdøde personer,” siger Mathilde Mackowski.

 

 

 

 

 

Bag det smukke ydre på Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond gemmer der sig en effektiv vibrator.

Bag det smukke og diskrete ydre på Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond gemmer sig en effektiv vibrator.

6 gode råd om singler og sexlegetøj

Hvis du er bekymret for, hvad dine efterladte vil tænke, når de finder dit sexlegetøj blandt dine efterladte ting, når du selv er gået bort, har Mathilde Mackowski et par gode råd:

 

1. Køb noget diskret som ikke umiddelbart ligner sexlegetøj.

2. Opbevar dit sexlegetøj i en æske med “Privat” skrevet på, eller med en seddel, der forklarer, at du helst ser, at de bare smider denne æske ud uden at kigge i den. Mange vil måske blive mere nysgerrige efter at vide, hvad der er i æsken, så alternativt kan du lægge et lille brev, der forklarer, at det her er din gode ven, og at du håber, de blot vil tænke at du var levende, frigjort og fuld af lyst.

3. Alliér dig med en god ven eller veninde, og aftal, at han eller hun gerne må gå ind i dit hjem efter din død og fjerne sexlegetøj eller andre private ting. Men tænk på, at det måske også kan føles mærkeligt eller mistænkeliggøre din ven/veninde, hvis de pårørende tror, der mangler værdier, og nogen har set din gode ven være inde i dit hjem.

4. Hvil i visheden om, at du har opdraget nogle åbne børn, der bare vil glæde sig over, at deres kære mor eller far har haft denne glæde og har tænkt på at gøre noget godt for sig selv.

5. Vær åben om det, mens du er i live. Det gør alt meget nemmere den dag, vi dør. Men hus,k at det ikke er alle børn, der nyder at vide hvad deres forældre har i skuffen, så sig det på en sød og afslappet måde.

6. Sørg for at rengøre dit sexlegetøj, hver gang du har brugt det, så det ikke er beskidt legetøj, dine efterladte finder.

 

For pårørende: Her kommer du af med sexlegetøjet
Står du som pårørende og skal skille dig af med sexlegetøj, skal det meste afleveres på genbrugspladsen under elektronik-skrot, da der er elektroniske dele i meget af det.

 

Men ellers er der tale om plastik, som dermed også kan afleveres på genbrugspladsen.
Se video med Mathilde Mackowski, der forklarer, hvad du skal gøre med brugt sexlegetøj, når du skal af med det:

 

 

★★ SKRIV TIL OS: Har du spørgsmål om solosex eller sexlegetøj, så skriv til pia@singlespot.dk med dit spørgsmål, så vil Mathilde Mackowski svare på så mange spørgsmål som muligt. Dit spørgsmål bliver naturligvis bliver behandlet 100 procent anonymt.

 

 

Læs også: 5 husmodertips til bedre solo-sex

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou