Single-påskeparty i Aarhus 30+

Single-påskeparty i Aarhus 30+

Få en festlig start på foråret sammen med andre festlige singler i Aarhus.

 

Singlenetværket Events4Singler.dk inviterer til påskefrokost på Restaurant Stedet i Aarhus lørdag 18. april 2015, hvor der vil blive serveret en lækker påskebuffet med bl.a. sild, rejer, laks, lam, coloradoroast, kartofler, pastasalat og andre lækkerier.

 

Festen bliver holdt i et separat lokale, så medbring dine bedste dansesko, for der vil højst sandsynligt være bud efter dig på dansegulvet.

 

★★Læs mere om påskefrokosten for singler i Aarhus her.

 

Festen er både for medlemmer af Events4Singler.dk og for ikke-medlemmer. Hvis du melder dig ind, får du 14 dages gratis medlemsskab, og du har mulighed for at se, hvilke andre medlemmer, der deltager i festen.

 

Kom gerne alene

Alle bliver taget pænt imod i døren, og der vil blive lavet en bordplan, så selv om du kommer alene, kommer du ikke til at være alene særlig længe. Der er plads til 65 singler denne aften, og pt. er der ca. 30 tilmeldt.

 

★★Læs mere om påskefrokosten for singler i Aarhus her.

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou