Derfor skal du deltage i single-arrangementer

Derfor skal du deltage i single-arrangementer

Dating er ikke altid den bedste løsning, hvis du føler dig lidt ensom efter at være blevet single.

 

For nogle uger siden havde jeg besøg af to søde journaliststuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. De ville interviewe mig til et lille radioprogram om, hvad jeg synes, man skal gøre, hvis man af en eller anden grund pludselig går hen og bliver single.

 

Mit svar var kort fortalt, at jeg synes, man skal finde ud af at være glad som single, inden man går ud og finder en ny kæreste. Og at man går ud og møder nogle nye mennesker, uden at det handler om at date.

 

De to studerende har også talt om emnet med Marina “DatingQueen” Ruro fra bloggen DatingQueen.dk, som jeg for et stykke tid siden også lavede et interview med om hendes erfaringer fra ti år som single.

 

Du kan desuden møde Per Ole, der er til fest hos singleforeningen Single Rock Cafe i Aalborg, hvor han fortæller om, hvordan han bl.a. gennem sine nye venner i foreningen kom over, at  han i løbet af ganske kort tid mistede fem familiemedlemmer inkl. sin kone.

 

Indslaget er lavet af Sofie von Mehren Prip og Frederik Ejdrup. Lyt til det herunder:

 

 

 

Læs også: Interview: Det har jeg lært af 10 år som single

Læs også: Dating.dk skruer op for events i Aarhus

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou