Single-tv: Kanal 4 søger nyskilte kvinder

Single-tv: Kanal 4 søger nyskilte kvinder

Tv-programmet “Nyskilt” er et bevis på, at man sagtens kan lave godt tv om singler, uden at det behøver at handle om dating.

 

For det gør det ellers stort set altid, når tv-selskaberne skal lave programmer, der handler om singlers liv, men “Nyskilt” handler i stedet om alle de følelser og udfordringer, der kommer op til overfladen, når man bliver single igen efter et brud.

 

Hvis du lige er blevet skilt eller står midt i en skilsmisse og har lyst til at lukke Kanal 4’s reporterhold og resten af Danmark ind i dit liv, kan du melde dig til programmet nu.

 

“Vi er i gang med at caste og søger derfor kvinder, der har lyst til at lukke os ind i deres verden og tage seeren med, når de gennemlever en så stor og skelsættende epoke i deres liv. Måske er det dig? Er du mellem 20 og 50 år? Har du mod til at fortælle om dine oplevelser? Så send os en gerne en helt uforpligtende mail. Send en mail til: skilsmisse@mastifftv.dk og fortæl om din egen historie. Vedhæft gerne et foto og send kontaktinfo – så kontakter vi dig,” skriver Kanal 4 om, hvad de er på udkig efter.

 

Tak til de medvirkende singler
Vi har en tendens til at se på mennesker, der medvirker i den slags reality-tv som nogle, der vil gøre alt for at blive kendte, men faktisk mener jeg, at vi skylder dem en stor tak. Nu snakker jeg ikke om dem fra Paradise Hotel eller lignende, men rigtige mennesker, der inviterer os andre inden for i deres ikke altid perfekte liv, er med til at nedbryde tabuer, og der er ikke noget så rart som at kunne genkende sig selv i andre, når man har det svært. Så ved man, at man ikke er alene.

 

Så stor tak til dem, der tør! Det kræver stort mod, for ikke nok med, at de går gennem en svær periode, de udsætter også sig selv for hån og latterliggørelse fra andre, men det er så vigtigt, at der er nogen, der tør, synes jeg.

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou