Citater til dit single-hjem

Citater til dit single-hjem

Få de bedste single-citater fra “Sex and the City”-citater på din væg.

 

Fik et tip om disse wallstickers herunder med citater fra “Sex and the City”, som kan passe perfekt ind et single-hjem, hvis man er til den slags. Måske nok mest i et singlekvinde-hjem, men singlemænd: Hold jer ikke tilbage, hvis jeres indre Carrie trænger til komme ud…

 

Jeg kan personligt bedst lide citatet herover: “Don’t forget to fall in love with yourself first”, fordi det så godt udtrykker, hvad jeg og SingleSpot.dk også står for, nemlig tanken om, at når du er glad som single og “forelsket” i dig selv, har du gang i en masse fede ting og lyst til alt muligt lækkert, og så bliver du ikke afhængig af, at et andet menneske skal bekræfte dig, før du har det godt. En kæreste bliver dermed noget ekstra lækkert i dit liv – ikke hele dit liv.

 

Disse wallstickers er fra Wallstickerland.dk, der har flere citater fra “Sex and the City” og meget andet.

 

Single-bolig: Wallstickers med "Sex and the City"-citater

 

 

Wallstickers for single fra Sex and the City

 

wallstickers med single-citater fra Sex and the City

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Single-soveværelset: Indret dig til tryghed

Læs også: Sådan bliver DU vigtig i DIT single-hjem

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou