Dating med blindfold og spejl i Aarhus

Dating med blindfold og spejl i Aarhus

Aarhus får snart en ny type arrangementer for singler, og der er næsten allerede fuldt booket.

 

Om det er fordi, det er gratis første gang, eller fordi konceptet er specielt tiltrækkende ved sexolog Sascha Munch Petersen, kvinden bag arrangementet, ikke endnu, men i hvert fald er hun glad for, at der her over en måned inden arrangementet, kun er 1 plads tilbage. Og når du ikke at få en plads, er der mulighed for at komme på venteliste for både singlemænd og -kvinder, hvis nogen skulle springe fra, inden 5. juni hvor arrangementet finder sted.

Sexolog Sascha Munch Petersens nye datingkoncept hedder Blind & Mind Dating

Sexolog Sascha Munch Petersens nye datingkoncept hedder Blind & Mind Dating og foregår på Oops i Aarhus.

Det nye koncept hedder “Blind & Mind dating” og er kort fortalt speeddating med bind for øjnene. Det foregår sådan her:

 10 korte dates

Først ankommer kvinderne til stedet (Oops i Aarhus). De får tildelt et bord hver, og på bordene ligger et blindfold til at dække for øjnene, en goodiebag og et spejl. Hvad spejlet skal bruges til, vender vi tilbage til.

Når mændene lidt senere ankommer til stedet, får de bind for øjnene og bliver ført ovenpå, hvor kvinderne nu sidder klar ved hvert deres bord med bind for øjnene. Hver date varer 2,5 minutter, og derefter bliver mændene guidet videre til den næste date.

Når alle mænd har datet alle kvinder, er det tid til anden runde, hvor blindfoldet for øjnene bliver fjernet. Og her er spejlet til nytte, så kvinderne lige kan tjekke, at deres makeup stadig sidder PÅ øjnene og ikke UNDER øjnene.

 

Bagefter afleverer alle deres papir, hvor de har sat kryds ud for dem, de er interesseret i at se igen – både ud fra første og anden runde – dvs. både ud fra da de ikke kunne se hinanden, og da de kunne se hinanden. Hvis der er et match, får begge parter hinandens kontaktoplysninger.

 

Blind & Mind Dating foregår fredag 5. juni 2015 på Oops i Aarhus. Der er plads til 10 mænd og 10 kvinder i alderen 25-35 år, og det er gratis første gang. Sascha Munch Petersen vil gerne lave mange flere arrangementer – også for andre aldersgrupper, men hvornår det bliver, ved hun ikke endnu.

 

Kun seriøse singler

Du kan følge med på Blind & Mind Datings Facebook-side her, hvis du vil vide, hvornår der er nye muligheder for at blind-date i Aarhus. Hvis du er interesseret i den sidste ledige plads til arrangementet, eller vil du på venteliste, så skriv en mail til sascha@6ologen.dk, og fortæl, hvorfor du gerne vil med.

 

“Jeg vil kun have seriøse singler med, så derfor vil jeg gerne vide, hvorfor hver enkelt deltager vil være med. Ikke fordi jeg matcher folk, men for at sikre, at det reelt er nogen, der er interesserede i at finde en kæreste,” forklarer Sascha Munch Petersen.

 

Senere kommer der også en artikel, hvor Sascha Munch Petersen fortæller om, hvad du kan bruge en sexolog til som single.

 

Læs også: Single-kvinder skal smage på flere mænd

Læs også: Her går dit sexlegetøj hen, når du dør

 

[adrotate group=”8″]

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou