Nyt datingsite: Speeddating hjemme i stuen

Nyt datingsite: Speeddating hjemme i stuen

Et nyt datingsite vil gøre det mere ærligt og gennemskueligt at date, så du slipper for at mødes med en, der ikke heeelt ligner sit profilbillede.

Eller det vil sige, at sitet ikke er helt nyt. Jeg har tidligere (2013) skrevet om Livedaters.dk, men det nye er, at sitet er blevet overtaget af nye folk og for ca. tre uger siden gik det i luften i en ny og mere lækker udgave.

 

Ideen er ifølge Diana Plejdrup, som står for markedsføringen af sitet, at du kan speeddate via video gennem sitet og på den måde se din date “i levende live” uden bruge en masse tid på at mødes i virkeligheden for at konstatere, om der er noget at bygge videre på.

 

“Det er jo lidt som at tale sammen på Skype, men igennem Livedaters.dk behøver du ikke give nogen personlige oplysinger til din date. Du kan stadig være anonym og alligevel snakke med din date,” fortæller Diana Plejdrup.

 

Sådan foregår speeddating i din stue

Der er to måder at gøre det på. Begge kræver, at du opretter en profil med billede og en tekst, som på en almindelig datingside. Derefter kan du chatte med den eller dem, du finder interessante – hvis de vil chatte med dig selvfølgelig. Så er det video-delen kommer ind i billedet.

 

Her kan du trykke på en knap og anmode om en video-speeddate, der som udgangspunkt varer 5 minutter. Det er ifølge Diana Plejdrup nok til lige at få en ide om, hvorvidt der er grundlag for at tale videre, og det kan man så vælge at gøre, eller man kan vælge at sige nej tak til mere.

 

Den anden måde, du kan date på via Liverdaters.dk, er mere i familie med almindelig speeddating, som vi kender det fra virkeligheden. Her kan du melde dig til “events, hvor du chatter med flere forskellige tilfældige medlemmer af det modsatte køn i fem minutter hver, og derefter kan man jo så kontakte hinanden, hvis der er interesse i at lære hinanden bedre at kende.

 

Det siger singlerne

“Reaktionerne fra brugerne har været, at det kan være lidt grænseoverskridende til at begynde med, fordi man er vant til at kunne gemme sig bag skærmen, men samtidig synes mange også, at det er dejligt, at man kan se den, man skriver med, via video og få det første indtryk på den måde,” forklarer Diana Plejdrup.

 

Hvis du er blevet nysgerrig efter at prøve denne anderledes form for netdating på egen “krop”, kan du indtil videre gøre det gratis.

 

Her er et par gode råd til, hvordan du får den bedste oplevelse:

 

  • Vær ærlig omkring, hvem du er, og hvad du søger.
  • Sæt et billede på din profil, der ligner dig. Det bliver alligevel afsløret på videoen, hvis billedet er taget for 10 år og 10 kg siden.
  • Ryd op i baggrunden. Mange glemmer – også på profilbilleder – at man kan se en del af hjemmet i baggrunden, og store bunker af vasketøj eller gamle flasker gør det lidt sværere at fokusere på dig som person.

 

Læs mere, og prøv speeddating derhjemme gratis her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Speeddating med blindfold og spejl i Aarhus

Læs også: Nu kan du igen speeddate i Aarhus

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou