Velvære-rejser for kvinder med drømme ♥

Velvære-rejser for kvinder med drømme ♥

Tag krop og sind med på en rejse med sundhed & velvære, lyst og tid til at tænke over, hvad fremtiden skal byde på.

 

Sammen med sexolog Sascha Munch Petersen, der bl.a. står bag Blind & Mind- datingkonceptet, er jeg i gang med at undersøge mulighederne for at lave velvære-rejser for kvinder med drømme.

 

►► Svar på spørgeskema om rejser for kvinder med drømme 

 

Rejserne handler om selvudvikling på den ikke-urtede måde, hvor Sascha Munch Petersen laver et inspirerende forløb med øvelser og værktøjer til, hvordan du tager ansvaret for retningen i dit liv. Det handler ikke om sex, men generelt om at have lyst. Lyst til at bide livet i numsen og være den bedste udgave af dig selv.

 

Som udgangspunkt skal rejserne ikke udelukkende være for single-kvinder, men for alle kvinder, der på en eller anden måde føler, at de sidder fast i deres liv eller har drømme, som vil ud i verden. Som single kan det f.eks. være, at du har kærestesorg, som er svær at slippe af med, eller måske er du bare træt af at være single og trænger til et nyt perspektiv på livet og et powerboost.

 

Så derfor vil vi meget gerne bede om 5 minutter af din tid til at svare på et spørgeskema om, hvad du tænker om denne type rejse. ►► Svar på spørgeskema om rejser for kvinder med drømme

 

Vi er dig meget taknemmelige. Tak 

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Singlerejser 2015: Den ultimative oversigt ✈

Læs også: Rejser for aktive single-kvinder

 

[adrotate block=”1″]

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou