Beach-Grillparty for singler i København

Beach-Grillparty for singler i København

Uhhh, det her arrangement lyder bare rigtig lækkert. Hvis jeg på nogen måde kan få det til at passe med en tur til København, skal jeg så meget med.

 

Det er sitet Cook With A Local, der arrangerer grillparty lørdag 8. august 2015 på Allehånde Café, Amager Strand. Cafeen er en socialøkonomisk og grøn cafe lavet i en moderne husbåd.

 

Singlefest i København på Allehånde Cafe.

Cook With A Local er et site, hvor du kan finde madkurser rundt omkring i hele verden og på den måde møde nye mennesker, når du rejser.

 

“Vi har startet det, fordi vi tror på, at man gennem mad kan forbinde mennesker på en ny måde. Ved at skabe møder mellem kulturer, religioner og lande. Vi har siden december afholdt små events rundt omkring i verden og har nu lavet et hyggeligt singleevent,” fortæller Christopher Pilgrim, der er CEO hos Cook With A Local.

 

Til single-arrangementet her kommer der en kendt grill guru og lærer deltagerne at grille, men der er naturligvis også masser af tid til at hygge og feste..

 

Der er plads til 200 singler på husbåden, og der vil være dj og drink hele aftenen.

 

Læs mere om single-grillparty’et på Facebook her.

 

Direkte link til tilmelding for kvinder: http://cookwithalocal.net/cookwithalocal/index.php/class?class_id=434

 

Direkte link til tilmelding for herrer: http://cookwithalocal.net/cookwithalocal/index.php/class?class_id=433

 

[adrotate group=”8″]

Læs også: Du kan ikke gætte hvorfor dette bord er perfekt til singler!

Læs også: Ny single-kogebog: Sådan scorer du med mad

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou