Du kan ikke gætte hvorfor dette bord er perfekt til singler!

Du kan ikke gætte hvorfor dette bord er perfekt til singler!

Jeg har længe haft et godt øje til nogle specielle møbler, som er perfekte til singler.

 

Det har jeg, fordi mange af dem passer perfekt ind i en lille lejlighed, som mange singler jo bor i, og nu fandt jeg en lejlighed til at omtale dem.

 

Firmaet bag hedder Smart Rooms CHP og har specialiseret sig i møbler til singler og alle andre, der gerne vil have møbler til små lejligheder. Firmaet er netop blevet overtaget af en anden forhandler, og i den anledning er der blevet lavet denne video, som viser, hvorfor møblerne er så smarte.

 

 

I videoen kan du bl.a. se et sofabord, der er perfekt til dig, der tit spiser i sofaen (foran fjernsynet?). Bordet kan løftes så det passer i højden, så du ikke skal bukke dig ind over sofabordet og risikere at spilde.

 

Manden i videoen viser også en seng, der kan vippes op og skjules i en reol – uden at du behøver fjerne tingene fra reolen, når du vipper sengen ned.

 

En anden reol-seng ligner hylder, der hænger på en væg, men ved at dreje reolen, kommer en dobbeltseng til syne.

 

Der er desuden et funktionelt skrivebord, som samtidig er en seng. Heller ikke her behøver du at fjerne tingene fra bordet, for at få sengen frem.

 

Møbler til singleforældre?

Hvis du f.eks. er singleforælder til flere børn, kan den sammenklappelige køjeseng være nyttig. Den kan klappes op ad væggen, når det er sengetid, og om dagen er der ekstra plads til at lege.

 

En anden type møbel, der kan være smart til især singleforældre er de små borde, der kan trækkes ud til spiseborde til rigtig mange gæster til både hverdag og fest.

 

Det eneste problem er, at single-møblerne er lidt dyre – men helt sikkert smarte.

 

Læs mere og find flere møbler til singler her.

 

Læs også på min personlige blog Zitella.dk: 4 smarte (og nyttige) sager til os med små lejligheder

 

[adrotate group=”8″]

Læs også: Single-soveværelset: Indret dig til tryghed

Læs også: Sådan bliver DU vigtig i DIT single-hjem

Læs også: Single-mænd har også brug for hygge

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou