Her er de saftige afsløringer fra Singlelejren

Her er de saftige afsløringer fra Singlelejren

Som du måske ved, havde SingleSpot.dk til den netop overståede Samsø Festival arrangeret en fælleslejr for singler.

 

Konceptet var, at festivalen havde afspærret et område til os, og så kunne vi slå vores telte op blandt venligtsindede mennesker, som også var taget af sted helt alene. Formålet var ikke at finde en kæreste, men at have et fællesskab sammen med andre. Ideen er kort fortalt, at man kan tage alene til festival sammen med andre.

 

Vi var 15 tilmeldte – et par stykker hoppede fra, og et par stykker samt en hel del gæster fra andre steder på pladsen kom til, da vi var kommet på plads derovre. En af deltagerne havde taget en stor pavillon, campingborde og alle mulige andre nyttige ting med, så vi havde et sted at samles.

 

Skønne dage med skønne mennesker

Alt i alt vil jeg helt ubeskedent sige, det var en stor succes. For mig var det nogle virkelig skønne dage med skønne mennesker.

 

Her er, hvad et par af singlerne skrev i vores fælles Facebook-Samsø Festival-gruppe bagefter:

 

[su_quote]Meget træt, men fyldt op af glæde over nogle fantastiske dage med Jer. Tak![/su_quote]

 

[su_quote]Kære skønne “singler”. Tusind tak for i år. Jeg nåede færgen og kan sidde og se tilbage på nogle fantastiske dage i jeres selskab. Særlig tak til Pia for at tage initiativ til det hele. Ses vi til næste år? Det tror jeg nok vi gør![/su_quote]

 

[su_quote]Jeg vil også stemme i koret og takke for nogle skønne dage. Vi ses igen til næste år.[/su_quote]

 

Jeg selv er jo bare super-giga-glad for, at de ville være med allesammen. Videoen herunder viser onsdag 15. juli 2015 om aften, hvor både gæster og singler kiggede forbi den opstillede pavillon til et glas og en sang.

 

Jeg håber, vi kan gøre det igen til Samsø Festival 2016, og at der til den tid er endnu flere singler, der vil med. Det er i uge 29, så sæt allerede kryds i kalenderen nu.

 

Og nej, der er ingen saftige detaljer. Du må selv tage med næste år, hvis du vil vide, hvad der mere præcist sker på sådan en singlelejr, ikke?

 

Tilmeld dig evt. nyhedsbrevet for at få besked om fremtidige singlearrangementer. Klik her. 

 

[adrotate group=”8″]

Læs også: Samsø Festival: Single Camp by SingleSpot.dk

Læs også: NEJ! Singleferier handler (næsten) ikke om druk og dating

 

[adrotate block=”1″]

 

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou