Se hvad brugerne siger om de værste datingsider på Trustpilot

Se hvad brugerne siger om de værste datingsider på Trustpilot

Den anden dag kom jeg tilfældigt forbi Trustpilots afdeling for datingsider, hvor brugerne bedømmer deres oplevelser med forskellige datingsites – læs her, hvad jeg fandt i den dårligste ende af skalaen.

 

Det absolut dårligst bedømte datingsite (pt. nr. 40 ud af 40 bedømte sider) på Trustpilot er be2.dk. Sitet har en trustscore på 0,4. Der er 112 bedømmelser.

 

En del af brugerne klager over, at det er meget svært at komme ud, hvis man først har meldt sig ind på datingsitet, ligesom en del klager over, at der bliver trukket penge på deres konto uden deres tilladelse.

 

Brugerne siger bl.a om datingsitet be2.dk.:

 

Bondefangeri af værste skuffeLinda

 

Jeg kunne simpelthen ikke melde mig ud på deres side, brugte oceaner af tid på at slette alt, men NEJ..jeg VAR FANGET i FÆLDEN..jeg skrev flere mails til dem om at jeg ville melde dem til politiet hvis de trak penge fra min kontoJanie

 

Det arveste skidt jeg nogensinde har prøvet – UMULIGT at udmelde sig og kontakte dem.Natanya

 

Det skal siges, at det er 200 dage siden, en bruger senest har bedømt be2.dk, så måske det er blevet bedre?

 

Næstdårligste datingsite

Firstdate.dk er det næstdårligt bedømte datingsite og har en trustscore på 0,4 og 147 bedømmelser. Her klager mange over spammails, som er umulige at slippe af med, ligesom en del mener, det er svært at afmelde betalinger.

 

Brugerne siger bl.a om datingsitet Firstdate.dk.:

 

Scam på scam med mere scam.John

 

I har gennem de sidste 18 måneder trukket penge på min konto – fanme flot, da jeg ikke er medlem på firstdate.Tommy

 

Man kan ikke slette sin profil. Man kan ikke undgå at få spam-mails. Man kan ikke skrive til kundeservice uden at være guldmedlem. Til problemet med træk hver måned: skift betalingskort.Jakob

 

Der er nyere bedømmelser af dette site. Den seneste bedømmelse er lavet 27. juni 2015.

 

Tredjedårligt bedømte datingsite
C-date.dk er det tredjedårligst bedømte datingsite på Trustpilot med en trustscore på 1 og 63 anmeldelser. Igen handler det om uberettiget opkrævning af penge og anklager om falske profiler.

 

Svindel side. Værre end en rumænsk lommetyv.Peter

 

Jeg har modtaget en betalingspåmindelse på email. Hvor i informerer mig om at jeg skal betale et abonnement på 1794 kr og et service gebyr på 94 kr, hvilket jeg er meget uforstående overfor.

Jeg prøvede C-date for langt tid siden en måned, det var ikke noget for mig og har ikke brugt det siden. Så har derfor valgt ikke at betale yderligere. Jeg føler at jeres forretningsmetoder er meget usmagelige og jeg har ikke tænkt mig at betale penge for noget jeg ikke har brugt.Emil

 

Siten består udelukkende af falske profiler der prøver at lokke penge ud af dig. Desuden er jeg blevet opkrævet over DKK 1000,- hvilken på ingen måde fremgik af sitet da jeg tilmeldte mig.Jens

 

De bedste datingsider i Danmark

I den gode ende af datingskalaen ligger følgende datingsites:

 

1. Senior.dk – Trustscore 8,6 – 45 anmeldelser

2. Dating.dk – Trustscore 8,0 – 1.865 anmeldelser

3. DateMig.dk – Trustscore 7,6 – 114 anmeldelser

 

Se alle datingsites og deres bedømmelser på Trustpilot her. 

 

[adrotate group=”8″]

Læs også: Suspekt dating-fabrik indtager Danmark

Læs også: WHAT?! Så svære er datingsiderne at forstå

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou