5 overraskelser når du speeddater med bind for øjnene

5 overraskelser når du speeddater med bind for øjnene

De 20 deltagere fægtede ivrigt med armene, væltede øl og flirtede flittigt, da sexolog Sascha Munch Petersen i juni holdt første omgang af datingkonceptet Blind & Mind Dating i Aarhus, hvor man speeddater med bind for øjnene.

 

Jeg skulle selv have været med, men desværre var jeg ude at rejse. Derfor har jeg spurgt 32-årige Lene, der til daglig er advokat og bor i Hasselager, om hun ville fortælle lidt om, hvordan det var at deltage.

 

Der var flere ting, der overraskede hende denne aften. Hun blev single i oktober og har ikke prøvet denne type arrangementer tidligere, og da hun bl.a. har fulgt med her på SingleSpot.dk (TAK!), mente hun, at det var på tide at komme ud af busken og møde nogle nye mennesker.

 

Her er de 5 ting, der overraskede hende mest ved Blind & Mind Dating:

 1. Du kan få nye veninder til et dating-arrangement

Der var en rigtig god stemning blandt de deltagende kvinder. Konceptet er, at kvinderne ankommer først, får bind for øjnene, og så bliver fyrene fulgt ind – ligeledes med bind for øjnene. Så inden mændene stødte til, blev der sludret og hygget uden mænd, hvilket resulterede i, at Lene er blevet en veninde rigere.

 

2. Stemmen afslører, om der er kemi

“Jeg kunne med det samme høre på stemmen, om det var en fyr, jeg var interesseret eller ej. Der var ikke noget specifikt, de sagde, men fornemmelsen af deres stemme. Nogle af de andre piger sagde, at hvis fyrene havde børn, så mistede de interessen, men sådan var det ikke for mig. Det var heller ikke, hvis han arbejdede med noget bestemt eller kom et bestemt sted fra, men jeg kunne hurtigt fornemme på stemmen, om jeg ville finde en fyr interessant. I anden omgang, hvor man ikke har bind for øjnene, passede mit indtryk af fyrene,” fortæller hun.

 

3. Det er ikke småkiksede ensomme singler, der deltager

Inden arrangementet var Lene i tvivl om, hvilken type mennesker der deltager i denne type singlearrangementer, for er det ikke kun desperate og ensomme singler, der tager til den slags?

“Det var helt normale, sjove og attraktive singler. Der var bl.a. en, der var model,” siger hun.

 

4. Det blev til en fest bagefter

Da den “officielle” del af arrangementet var overstået, var der mulighed for at bruge de drinksbilletter, der var i den goody bag, som alle deltagere får.

“Det udviklede sig til en rigtig fest bagefter, og det gav selvfølgelig mulighed for at snakke endnu mere med både fyrene og de andre piger. Nogle festede hele natten og gik videre i byen også,” forklarer hun.

 

5. 2,5 minut er alt for kort tid til en date

Hver date varede 2,5 minut, hvilket dog var alt for kort tid til andet end overfladisk snak – specielt når man sidder og fægter for at finde hinandens hænder, og flere væltede øl og drinks i deres blindhed.

“En ville holde i hånden, andre gav bare hånd, men det var komisk og akavet på den fede måde. Jeg vil gerne prøve det igen. tror jeg, selv om jeg ikke mødte nogen, jeg havde lyst til at date videre med,” siger Lene.

 

Næste omgang af Blind & Mind Dating er for singler i alderen 45-55 år fredag 18. september 2015 på Oops i Aarhus. Der er endnu et arrangement for singler ml. 35 og 45 år fredag 25. september 2015 samme sted.

 

Læs mere om Blind & Mind Dating i Aarhus her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Dating med blindfold og spejl i Aarhus

Læs også: 3 grunde til at singler går til sexolog

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou