Singlemad: Lækre sild leveret lige til døren

Singlemad: Lækre sild leveret lige til døren

At købe frisk fisk kan nogle gange være ligeså omfattende en opgave, som hvis man selv skal ud og fange den, for supermarkederne har gerne kun langtidsholdbare eller frosne pakker med fisk.

 

Som single og fiskeelsker glædede det mig derfor at se, at jeg hos Skagen Food kan få single-venlige fiskepakker leveret lige til døren – også selv om jeg “kun” er en person til at spise den.

 

Ugepakken for singler 

SinglePakken fra Skagen Food indeholder 3 slags fisk til 2 gange aftensmad og 1 gang frokost – dvs. 3 måltider i alt.. I næste uge er der f.eks bundgarnsmakrelfilet med skind, hele flåede rødspætter og varmrøget laks i pakken. Prisen er 150 kr. inkl. levering, hvilket betyder, at det koster 50 kr. pr. måltid bare for fisken.

 

Det er måske lige i overkanten, synes min indre nærigpind, men på den anden side får man det leveret til døren, der er opskrifter med, og du får nogle andre fisk, end du måske altid selv vælger at købe, fordi udvalget varierer fra uge til uge.

 

Single-ugepakke med kød

Der er også Ugepakken, som fås i 3 størrelser, hvoraf den mindste er beregnet til singler. Ugepakken til singler/studerende indeholder 2 x 175 g frisk fisk, ca. 100-200 g frokostfisk (afhængig af indhold) og 150 g kød. Dvs, til 4 måltider. Pris: 188 kr. inkl levering.

 

Skagen Food har også måltidskasser, hvor alle ingredienser til retterne er med, dvs. også grøntsager mm. Det kunne være fint med sådan en fiske-måltidskasse til singler også, synes jeg, men det er store ting, at Skagen Food overhovedet har tænkt på os, der bor alene, nu hvor Aartiderne har droppet deres måltidskasse til singler, som jeg tidligere har skrevet om.

 

[adrotate group=”8″]

Læs også: Anmeldelse: “VegetarKassen” fra Aarstiderne.com

Læs også: Anmeldelse: “SingleKassen” fra Aarstiderne.com

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou