Konkurrence: Vind mer’ og bedre sex med Jakob Olrik

Konkurrence: Vind mer’ og bedre sex med Jakob Olrik

På tirsdag 22. september går sexolog Jakob Olriks nye foredragsturné, hvor han taler om “Mer’ og bedre sex”, i gang i Ringsted og kommer hele landet rundt i de kommende måneder.

 

Derfor kan du her på SingleSpot.dk vinde 3×2 billetter til et valgfrit foredrag (undtagen København 7. oktober, da der allerede er udsolgt). Du kan se alle de steder, Jakob Olrik besøger, her.

 

For at vinde 2 billetter til et valgfrit foredrag med Jakob Olrik skal du inden på mandag 21. september:

1. Gå ind på ► SingleSpot.dks Facebook-side,

2. “Synes godt om” siden

3. Tagge den ven eller veninde, du gerne vil have med til foredraget, i kommentarfeltet til det øverste opslag om konkurrencen.

 

Så trækker vi lod blandt alle, der har deltaget. Vinderne får besked mandag 21. september.

 

Hvad skal singler bruge det til?

Nu tænker du måske: Hvad skal jeg bruge det til, når jeg er single og ikke ligefrem har nogen at dyrke sex med? Det kan du læse i dette interview, jeg lavede med Jakob Olrik tidligere på året, hvor han kommer ind på, hvordan en kæreste sætter din liv på pause, så det er med at udnytte tiden som single til eventyr – også seksuelle eventyr.

 

[adrotate group=”8″]

 

MERE OLRIK:

Læs også: Sådan sætter en kæreste dit liv på pause

Læs også: Single-kvinder skal smage på flere mænd

[adrotate block=”1″]

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou