Ny fredagsbar for singler i København 35+

Ny fredagsbar for singler i København 35+

Sponsoreret indlæg: Når singlenetværket Events4Singler inviterer til fredagsbar for singler en gang om måneden, dukker der gerne mellem 200 og 250 singler op.

 

Hen over sommeren har single-fredagsbaren været holdt i Biergarten i Tivoli i København, hvor rammerne med delvist indendørs og delvist udendørs områder ifølge indehaver af Events4singler.dk Poul Bech Hjortbøl har været perfekte, men nu hvor sæsonen skifter, er det tid til at prøve noget nyt.

 

Derfor holder singlenetværket fredag 16. oktober 2015 kl. 17-01.30 den første fredagsbar for singler i lokalerne hos hotellet Generator i Adelgade i København.

 

Læs mere om Events4Singler.dks nye fredagsbar her 

 

“Vi har valgt disse lokaler, fordi der er plads til alle typer. Dvs., at der er et loungeområde til dem, der gerne vil snakke, der er dansegulv til dem, der vil danse og en tagterrasse til at trække frisk luft, ligesom der er poolbord, dart, bar, live-musik og dj,” forklarer Poul Bech Hjortbøl.

 

Der er desuden mulighed for at danse allerede fra kl. 18.30, hvor der er livemusik med George Michael Cover Band, så du ikke behøver vente den halve nat på at få luftet danseskoene.

 

Kom til single-fredagsbar alene

En anden grund, til at Events4Singler.dks fredagsbarer for singler tiltrækker så mange singler, er ifølge Poul Bech Hjortbøl, at det er nemt at komme alene, hvis man ikke lige kender andre singler, der vil med.

 

“Min kollega Lena og jeg står og tager imod folk i døren og sørger for, at de nye bliver præsenteret for nogle af de andre singler. Vi har også en buddy-ordning, så man kan skrive til et mere erfarent medlem og følges med den pågældende til arrangementet, så man ikke behøver frygte at stå helt alene i begyndelsen,” siger han.

Læs mere om Events4Singler.dks nye fredagsbar her 

 

Fredagsbar og J-dag med Events4Singler.dk

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou