DatingBrevkassen: Derfor skal du satse ALT på at finde en kæreste

DatingBrevkassen: Derfor skal du satse ALT på at finde en kæreste

SATIRE: Dagens spørgsmål til Datingbrevkassen kommer fra en fortvivlet singlekvinde, der føler sig udenfor, når hun og veninderne taler om dating.

 

—————–

 

Kære DatingBrevkasse

 

Jeg har været single i flere år, og det har mange af mine veninder også, så snakken falder naturligvis tit på dating, men jeg kan ikke lade være med at føle mig lidt udenfor.

 

De har alle sammen massevis af underholdende historier om kiksede dates, mens jeg ikke kan være med i samtalen, fordi jeg aldrig har haft en kikset date.

 

Alle mine dates har været hyggelige og sjove, og selv om ingen af dem er blevet til længerevarende forhold, har de ikke været kiksede af den grund, synes jeg. Hvad skal jeg gøre? Føler lidt, at jeg går glip af noget eller gør noget forkert? Håber du kan hjælpe.

 

Kærlig hilsen

SmukkeSmølf78

 

—————————————————–

 

Kære SmukkeSmølf 78

 

Det lyder mærkeligt. Det er jo nærmest, som om du går på date helt uden de store forventninger, som din date skal leve op til, og derfor skuffer han dig ikke. Højst besynderlig fremgangsmåde, som jeg ikke mindes at have set tidligere i min karriere som redaktør for DatingBrevkassen.

 

Jeg kan jo ikke være sikker, men ud fra det, du skriver, virker det som om, du generelt er interesseret i at lære din date at kende og ikke sidder og bedømmer ham som far til dine børn og prinsen på den hvide hest og din store kærlighed, hvilket må siges at være usædvanligt usædvanligt for en kvinde i din alder, og jeg kan godt forstå, hvis du føler dig udenfor.

 

Alle de her hyggelige dates og nye mennesker, du lærer at kende, må være forvirrende for dig, når dine veninder nærmest udelukkende er på kiksede dates, så jeg tænker, det er din holdning, du må arbejde med.

 

Du er ikke kæreste-desperat nok

Jeg tænker, at du simpelthen må ændre din opfattelse af at gå på date, for det virker ikke, som du tager det alvorligt nok, når du aldrig har oplevet en eneste kikset date.

 

Jeg vil råde dig til at sætte alt ind på at finde en kæreste. Lad hele dit liv handle om at finde din eneste ene og glem, at du egentlig har det meget godt med at have din frihed som single. Det er ikke nemt, men jeg ved, det kan lade sig gøre, så giv ikke op!

 

Lav en liste med alle de ting, din kommende kæreste skal leve op til. På den måde er det nemmere at blive skuffet over din date, når han viser sig ikke at have six pack eller har en stor bums på kinden eller er skeløjet.

 

Når du bare tager af sted på en date for at have det hyggeligt og sjovt, ødelægger du dine egne muligheder for at se det kiksede i din date, så også der må der et holdningsskifte til, hvis du vil kunne snakke med i venindegruppen.

 

Kærlig hilsen Pia – Redaktør af SingleSpot.dk DatingBrevkasse.

 

OBS!!: DatingBrevkassen er, hvis nogen – ikke dig selvfølgelig, men nogen andre – skulle være i tvivl, et forsøg på SATIRE om de mange sære ting, vi gør i kærlighedens navn, og der er altså ikke tale om rigtige spørgsmål eller svar til en datingbrevkasse. 

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs mere fra DatingBrevkassen – klik her!

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou

2 Comments

 1. Anette
  Anette10-26-2015

  Jeg går ud fra at dit svar til vedkommende er skrevet med et glimt i øjet 😉
  Jeg synes det lyder dejligt at læseren sænker forventningerne når hun går på date 🙂

  • Pia Damsgaard Bach
   Pia Damsgaard Bach10-26-2015

   Hej Anette
   Jeg er enig med dig! Tror, hvis flere havde færre forventninger til deres dates, ville det hele være lidt nemmere. Og nej, det er selvfølgelig ikke et rigtigt spørgsmål eller svar, men noget jeg har fundet på for netop at fortælle, at det nok er lidt svært at finde nogen, hvis man har 1000 krav.

   Tak for kommentaren 🙂

   Kh. Pia – Zitella.dk