Derfor skader datingapps ikke betalings-datingsider

Derfor skader datingapps ikke betalings-datingsider

Selv om man skulle tro, at datingsider, hvor det kræver betaling at være medlem, har det hårdt for tiden pga. alle de mange nye og gratis datingapps som f.eks. Tinder og Happn, er det modsatte faktisk tilfældet.

 

Det mener Jonas Cronfeld, der er medstifter af datingsiden Single.dk i hvert fald.

 

“Alle de her nye apps har været en fantastisk forretning for os. Det har gjort befolkningen mere åbne over for at få hjælp til at finde en kæreste, men enormt frustrerede over hvor useriøst meget af det er, og derfor kommer de til os,” forklarer han.

 

(Nogle) singler drømmer om kirkebryllup

En undersøgelse som datingsitet har foretaget blandt de 40.000 medlemmer, som sitet selv oplyser, at de har, viser, at de stort set alle drømmer om at blive gift. Resultatet er, at 93,8 % af kvinderne går med drømmen om at blive gift, mens tallet er 91,3 % for mændenes vedkommende.

 

Det lyder jo som et ret vildt tal, som jeg personligt har lidt svært ved at genkende fra den virkelige verden, hvor jeg oplever, at rigtig mange singler egentlig synes, det er noget federe at have deres frihed og måske have nogle lidt løsere forhold, hvor man undgår alle de mere trivielle hverdagsskænderier og -parforholdsproblemer.

 

Gælder kærestesøgende singler

Jonas Cronfeld fra Single.dk medgiver, at disse tal ikke giver et præcist billede af den typiske danske single anno 2015, men nærmere af den typiske kærestesøgende single anno 2015.

 

“Det er drømmene, vi beskæftiger os med her. Jeg tror, at de mennesker, du hentyder til, dybest set stadigvæk drømmer om at finde den helt rigtige og leve lykkeligt sammen. At de så ikke synes, at kunne finde den rette lige nu, er en anden side af sagen,” siger Jonas Cronfeld.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Dating: Er du for meget? Eller for lidt?

Læs også: Medlems-flugt fra stort dansk datingsite

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou