Singlenetværk: Ny energi til Event&Date

Singlenetværk: Ny energi til Event&Date

Danmark har fået et nyt netværk for singler – eller det vil sige, at der er tilført ny energi til projektet, der startede i 2013, men som nu er klar i en ny udgave med masser af events.

 

Singlenetværket hedder Event & Date, og missionen er, at de ca. 400.000 singler som i Danmark bruger nettet for at finde kærligheden, skal ud i det virkelige liv og møde andre singler med samme interesser.

 

“Vores mål er at have en eventkalender med en bred vifte af emner, såsom sport, bøger, mad, fest, musik, foredrag og masser af personlig udvikling/selvudvikling, men det er netværket singlerne i mellem, der er kernen,” fortæller Camilla Hammerich, der er en af indehaverne bag singlenetværket.

 

Singler skal elske sig selv

For hende er det vigtigt, at singler indser, at de ikke kan finde kærligheden, før de er blevet deres eget livs kærlighed.

 

“Vi skal hver især være vores EGET livs kærlighed, før vi kan finde kærligheden i et andet menneske, og det er det, vores events handler om, og derfor vi bl.a. samarbejder med Joan Ørting og andre kloge mennesker inden for området,” siger Camilla Hammerich.

 

Medlemsskab koster 49 kr. om måneden, hvilket giver adgang til at kontakte de andre medlemmer som på en almindelig datingside, men det giver bl.a. også billigere events, adgang til diskussionforum, mulighed for at stille spørgsmål til et panel af eksperter – bl.a. Joan Ørting. Samt mulighed for at lægge egne arrangementer op på sitet.

 

Læs mere om det nye singlenetværk Event&Date her.

 

Se introduktionsvideo herunder:

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Dating: Er du for meget? Eller for lidt?

Læs også: SingleBlog: Guide til den dygtige dater

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou