DatingBrevkassen: Derfor fortryder SvendBent63 sin tur til købmanden

DatingBrevkassen: Derfor fortryder SvendBent63 sin tur til købmanden

SATIRE: Dagens spørgsmål til SingleSpot.dk alternative* DatingBrevkasse kommer fra SvendBent63, der fortryder sin tur til købmanden efter halspastiller. Husk, at læse det med småt under svaret.


Kære DatingBrevkasse

Jeg har ventet på den eneste ene i 25 år, men hun er ikke dukket op endnu. Jeg har ikke noget imod at vente på hende, for når hun kommer, bliver mit liv vidunderligt, ved jeg, men der er alligevel noget, der nager mig.

For 11 år og 13 dage siden, gik jeg en tur til købmanden for at købe halspastiller, og nu kan jeg ikke lade være med at tænke på, om det var lige der, hun bankede på min dør?

Hvad skal jeg gøre?

Kh. SvendBent63

—————————-

Kære SvendBent63

Åh, hvor jeg føler med dig – det må være sådan en øm situation at stå i, og jeg ved ikke lige, hvad jeg skal råde dig til.

Når nu du har ventet så længe på, at den eneste ene skulle dukke op på dit dørtrin, så tror jeg, du har ret i, at hun var forbi dit hus, da du var ved købmanden. Jeg er sikker på, at hvis du kunne gøre det om, ville du ikke have taget den tur efter halspastiller lige der, men sket er sket, og det er tid til at komme videre.

Jeg er dog ikke klar over hvordan, for der findes i sagens natur kun 1 eneste ene til hver, så man har kun den ene chance, men på den anden side vil jeg heller ikke slukke dit håb.

 

Risikabelt at gå til singlefest

Jeg kunne råde dig til at begynde at gå lidt mere ud – måske til et bal på kroen – men det virker også så desperat ligefrem at vifte med sin ulykke på den måde, og kommer HUN ikke, risikerer du at have en sjov aften. Det, synes jeg, heller ikke er optimalt.

Så kære du, jeg tror, det er bedst, hvis du bliver, hvor du er, for vi ved jo ikke med sikkerhed, om hun var forbi, mens du var ved købmanden. Måske kommer hun i morgen, og så er alle dine sorger væk.

De bedste ønsker herfra.

Pia – redaktør af SingleSpot.dks DatingBrevkasse

OBS!!: DatingBrevkassen er, hvis nogen – ikke dig selvfølgelig, men nogen andre – skulle være i tvivl, et forsøg på SATIRE om de mange sære ting, vi gør i kærlighedens navn, og der er altså ikke tale om rigtige spørgsmål eller svar til en datingbrevkasse. 

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs mere fra DatingBrevkassen – klik her!

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou