DatingBrevkassen: Derfor svarer selvglade kvinder ikke lækker, flot fyr

DatingBrevkassen: Derfor svarer selvglade kvinder ikke lækker, flot fyr

SATIRE: Dagens spørgsmål til SingleSpot.dks alternative* DatingBrevkasse kommer fra en mand, der er faret lidt vild i datingjunglen:

———————————

 

Kære Datingbrevkasse

 

Jeg er en mand midt i 40’erne, som blev skilt fra min kone for et års tid siden – hun var simpelthen blevet for irriterende. Jeg har derfor været på forskellige datingsider, men det virker ikke rigtig.

 

Selv om jeg skriver “Hej” til en hel masse kvinder, er der aldrig nogen af dem, der svarer.

 

Kvinderne er enormt snobbede sådan nogle steder, synes jeg. Hvad skal jeg gøre? Jeg er ellers en rigtig flot, sød, galant, velformulerende, veludstyret og dejlig fyr med en veltrænet krop, et flot smil, et godt job, stor omgangskreds, stort hus og god selvindsigt. Jeg kan leve op til alle deres krav, så jeg føler mig helt lost i den her verden.

 

Jeg forstår ikke, hvad der sker for de selvglade, egoistiske kællinger, når de ikke engang gider svare. Er de alle sammen til andre piger, eller hvad sker der for dem?

 

Hjælp, please.

Kærlig hilsen

FlotTyr71

———————————–

 

Kære FlotTyr71

 

Det lyder godt nok mærkeligt. Man skulle ellers tro, at enhver kvinde ville være beæret over at få en hilsen fra en flot, dejlig, populær fyr med stor selvindsigt. Jeg vil tro, du har bare har været uheldig, for hvem vil ikke gerne have en fyr, der kan leve op til alle ens krav, men stadig ikke er overlegen eller selvhævdende.

 

Jeg tror, den bedste strategi er at fortsætte med at skrive “Hej” til så mange kvinder som muligt, så er jeg sikker på, du nok skal finde en, der vil få øjnene op for dine mange kvaliteter. Jeg vil mene, at de kvinder, der ikke svarer, bare ikke er gode nok til dig.

 

Kærlig hilsen Pia – redaktør af DatingBrevkassen på SingleSpot.dk

 

OBS!!: DatingBrevkassen er, hvis nogen – ikke dig selvfølgelig, men nogen andre – skulle være i tvivl, et forsøg på SATIRE om de mange sære ting, vi gør i kærlighedens navn, og der er altså ikke tale om rigtige spørgsmål eller svar til en datingbrevkasse. 

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs mere fra DatingBrevkassen – klik her!

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou