DatingBrevkassen: Gaverne samler støv og jeg har taget 10 kg på

DatingBrevkassen: Gaverne samler støv og jeg har taget 10 kg på

SATIRE: Dagens spørgsmål til SingleSpot.dks alternative* DatingBrevkasse kommer fra en gift kvinde, som er helt på rette spor, selv om hun tvivler lidt. Husk, at læse det med småt under svaret.

——————————————

 

Kære DatingBrevkasse

Jeg ved ikke, om det er det rigtige sted at spørge, for jeg er faktisk allerede gift. Det blev jeg i sommer, og jeg havde drømt om dagen hele mit liv, og endelig skete det. Kjolen var perfekt, jeg havde tabt mig, så jeg så fantastisk ud, en flot limousine hentede os i kirken, kort sagt havde jeg en perfekt dag. Jeg tror også min mand nød det, han smiler i hvert fald på nogle af billederne.

 

Men nu hvor den store dag er overstået, og alle gaverne, som jeg havde ønsket mig via en praktisk ønskeliste hos Inspiration, samler støv inde i skabet, og jeg har taget de 10 kilo på igen, føler jeg mig lidt tom. Det er ligesom om, jeg ikke ikke har noget at se frem til, nu hvor jeg har fået manden, huset og brylluppet.

 

Vi skal naturligvis have nogle børn, men det virker lidt uklart, hvad meningen med det hele egentlig er? Mit spørgsmål er derfor, om der er nogen, der har forsket i, hvad det egentlig er meningen, der skal ske, mens man lever lykkeligt til sine dages ende? Kan du hjælpe?

 

Kærlig hilsen

Fru Hansen

———————

 

Kære Fru Hansen

Jeg er ikke bekendt med nogen forskning i den retning, men jeg kan berolige dig med, at du er på rette vej.

 

Når først børnene kommer, har du ikke kun dit fuldtidsjob at fylde hverdagen ud med, du skal også bruge meget af tiden på madpakker, madlavning, rengøring, køren frem og tilbage til børnehave og fritidsaktiviteter.

 

Weekenderne går på den måde også helt af sig selv med at stå i kø i Legoland eller andre attraktioner, mens dine børn utålmodigt hiver dig i ærmet, når du tjekker Facebook på din smartphone.

 

Finder en yngre model

På den måde går der – afhængigt af, hvor mange børn du får –  nemt 18-25 år, hvor du slet ikke har tid til at tænke over noget som helst andet end at få hverdagen til at fungere. Derefter bliver det lidt sværere, fordi der nu er færre praktiske opgaver at fylde tiden ud med.

 

Mænd løser normalt problemet ved at finde en yngre kvinde at more sig med i soveværelset. Mange kvinder oplever til gengæld en øget lyst til at male malerier af smukke landskaber eller til at gå stavgang.

 

Med ønsket om at du må leve lykkeligt til dine dages ende.

 

Med kærlig hilsen

Pia – redaktør af DatingBrevkassen på SingleSpot.dk.

OBS!!: DatingBrevkassen er, hvis nogen – ikke dig selvfølgelig, men nogen andre – skulle være i tvivl, et forsøg på SATIRE om de mange sære ting, vi gør i kærlighedens navn, og der er altså ikke tale om rigtige spørgsmål eller svar til en datingbrevkasse. 

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs mere fra DatingBrevkassen – klik her!

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou