DatingBrevkassen: Kvinde med stort Q skriver mistænkelige breve til mand med stort M

DatingBrevkassen: Kvinde med stort Q skriver mistænkelige breve til mand med stort M

SATIRE: SingleSpot.dks alternative* DatingBrevkasse handler i dag om at kigge kritisk på sine dates, inden man får slået benene væk under sig. Husk at læse det med småt i bunden…

——————————

 

Kære DatingBrevkasse

 

Jeg er mand med stort M, der er begyndt at skrive med en kvinde med stort Q på et datingsite, men jeg synes, hun virker ret utroværdig.

 

I sin profiltekst skriver hun, at hun har begge ben solidt plantet på jorden, og at hun er vant til at stå på egne ben.

 

Da vi har skrevet lidt sammen, skriver hun, at hun søger prinsen på den hvide hest, som skal slå benene væk under hende. Her ringer mine alarmklokker første gang. Jeg overvejer, om hun er til noget rollespil og S/M, siden hun vil have en prins til at slå hende?

 

I et senere brev skriver hun så, at hun har ben i næsen, og nu er jeg fuldkommen forvirret. Hvorfor er hun så optaget af ben? Forsøger hun at fortælle mig noget, som jeg slet ikke fatter?

 

Mvh.

PrinsPåHvidHest68

————————————-

 

Kære PrinsPåHvidHest68

 

Jeg er enig med dig i, at al skriveriet om ben alle mulige steder virker ENORMT suspekt. Som om der er et eller andet, hun skjuler og uforvarende er kommet til at afsløre. Det kan godt være noget perverst…

 

Godt du er så kvik, at du opfattede det – ville ønske, at mange flere kiggede kritisk på deres dates, inden de falder med begge ben for en svindler.

 

Mit bedste råd er, at du tager benene på nakken, når hun sådan går og skjuler ting, for hvad bliver det næste mon, hun ikke fortæller? Held og lykke!

 

Kærlig hilsen

Pia – redaktør af SingleSpot.dks DatingBrevkasse 

OBS!!: DatingBrevkassen er, hvis nogen – ikke dig selvfølgelig, men nogen andre – skulle være i tvivl, et forsøg på SATIRE om de mange sære ting, vi gør i kærlighedens navn, og der er altså ikke tale om rigtige spørgsmål eller svar til en datingbrevkasse. 

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs mere fra DatingBrevkassen – klik her!

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou