Her er datingsiden for de barnefrie

Her er datingsiden for de barnefrie

Et nyt datingsite henvender sig til singler, der ikke har lyst til at få børn.

 

“Det kan være svært at finde en partner, hvis man ikke har lyst til at få børn, fordi de fleste tror, det betyder, at man ikke har lyst til at få børn lige nu, men at lysten kommer, når forholdet har udviklet sig til noget seriøst, for sådan ser de fleste på livet: I et seriøst forhold får man børn, ” fortæller Karin Rahbek, der er kvinden bag sitet.

 

Barnefri.dk hedder datingsitet, hvor du også kan være medlem selv, om du er i et forhold. Det handler nemlig både om, at folk, der ikke har lyst til at få børn, kan finde en partner med samme ønske, men sitet kan også bruges af par, der f.eks. gerne vil lære andre barnefrie par at kende – dvs., andre par, der heller ikke har lyst til at få børn..

 

Karin Rahbek har også skrevet bogen “Du skal da være mor – hvis du har lyst”, der handler om, hvordan det er ikke at ønske børn. Bogen er bl.a. baseret på hendes egne oplevelser med, hvordan omgivelserne har reageret med stor undren og været uforstående over for hendes valg. Som om der var noget galt med hende, når hun ikke har lyst til at få børn.

 

Ensomt at være barnefri

Noget af det, mange barnefrie kæmper med, er, hvordan deres nærmeste familie og forældre reagerer. Det kan nemlig være svært for især forældre at forstå, at deres børn ikke vil gøre dem til bedsteforældre, ligesom veninder kan være svære at holde på, når de stifter familie.

 

“Det kan være ret ensomt ikke at have lyst til at få børn, fordi man på en eller anden måde falder udenfor fællesskabet, når man ikke er som flertallet, og her kan Barnefri.dk hjælpe med at finde andre, der har det på samme måde – om det så er en kæreste eller venner/veninder,” forklarer Karin Rahbek.

 

Forskellen på barnløs og barnefri

Et andet aspekt af ikke at ønske børn handler om, at mange tror, det er fordi, man ikke kan få børn.

 

“Der er stor forskel på at være ufrivilligt barnløs og at være barnefri, fordi man af en eller anden grund ikke ønsker at tage sig af et barn. Ufrivilligt barnløse kvinder ønsker sig brændende et barn, mens vi barnefrie kæmper mere med følelsen af at være anderledes, andres reaktioner og manglende fællesskab, når venner og familie får børn,” forklarer Karin Rahbek.

 

Det er gratis at være medlem af Barnefri.dk, hvor der også er et diskussionforum, hvor medlemmerne kan diskutere livet uden børn og på den måde finde støtte. Karin Rahbek understreger, at hun ikke er børnehader, og at netværket/datingsiden ikke er fyldt med børnehadere, men af ganske almindelige mennesker, der bare ikke har lyst til at få børn af forskellige grunde.

 

Læs mere om datingsiden og det sociale netværk på Barnefri.dk.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Derfor skader datingapps ikke betalings-datingsider

Læs også: Se hvad brugerne siger om de værste datingsider på Trustpilot

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou